Adoptat pe viață este una dintre cele mai convingătoare cărți pe care le-am citit vreodată.
-- R. ALBERT MOHLER JR., Președinte, Seminarul Teologic Baptist de Sud

Această carte este pentru toți cei care au fost adoptați de Dumnezeu. Moore redă frumusețea și minunea adopției noastre în Cristos și implicațiile profunde ale acesteia în grija față de orfani.
-- DAN CRUVER, Director, Together for Adoption; autor, Reclaiming Adoption: Missional Living Through the Rediscovery of Abba Father

Moore este un dar de la Dumnezeu pentru comunitatea de creștini și un dar al comunității creștine pentru națiunea noastră. Răspunsurile lui la cele mai profunde întrebări legate de semnificația umană și morală reușesc de fiecare dată să ne inspire și să ne pregătească.
-- ROBERT P. GEORGE, profesor McCormick de jurisprudență și director al programului James Madison în Idealuri și Instituții Americane, Universitatea Princeton

Oricine a adoptat, ia în calcul adopția sau a fost adoptat ar trebui să citească această carte. Oricine vrea să înțeleagă mai bine măreția dragostei Tatălui pentru el sau ea ar trebui să citească această carte.
-- THOM RAINER, președinte și CEO, LifeWay Christian Resources; autor al cărți I Am a Church Member

Moore a redat în această lucrare înțelegerea scopului lui Dumnezeu în adopție și legătura acesteia cu compasiunea Evangheliei.
-- JOHN MacARTHUR, pastor, biserica Grace Community Church, Sun Valley, California

Russell Moore (PhD, Seminarul Teologic Baptist de Sud) este președintele Comisiei pentru Libertate Etică și Religioasă a Convenției Baptiste de Sud, cea mai mare denominațiune din țară. Wall Street Journal a spus despre el că se exprimă „viguros, vesel și foarte clar”. Este autorul mai multor cărți, printre care Înainte: viața în cultura prezentă fără pierderea evangheliei și Ispitit și încercat: ispita și victoria în Cristos. El și soția lui, Maria, sunt părinții ai cinci fii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Adoptat pe viata. Prioritatea adoptiei in biserici si in familiile crestine - Russell Moore

  • 25.00 RON

  • Fără TVA: 23.81 RON