DESTEAPTA-TE LA O MIE DE BINECUVANTARI


In urma cartii desemnate de New York Times bestseller, O mie de daruri – un ghid pentru a aduce multumiri si a gasi bucurie in toate aspectele vietii – Ann Voskamp revine cu o carte complementara, O mie de daruri. Devotional. Cum, oare, sa gasim bucuria adevarata si sa traim experienta harului in mijlocul termenelor-limita, datoriilor, dramelor si indatoririlor cotidiene?
Aceste saizeci de reflectii, fiecare precum un copac singular, te invita sa te adapostesti intr-o padure de haruri. Intrezariri ale harului, ele te vor conduce catre propriul tau mod de viata focalizat pe Cristos si comuniune, catre felul in care nevoia ta deznadajduita dupa El, in fiece moment, este satisfacuta cu frenezie prin extravaganta dragoste pe care ti-o poarta. Deopotriva practic si profund, acest devotional te conduce catre o transformare reala a vietii, punandu-ti la dispozitie un spatiu special in care sa incepi sa exersezi obiceiul esential de a-I multumi lui Dumnezeu pentru propriile tale o mie de daruri.
Harul fara capat al Dumnezeului nostru debordant este menit sa fie experimentat in chip nemijlocit. Lucrul cel mai important este, pur si simplu, sa pornesti la drum.
Ia un stilou si cartea aceasta – si schimba-ti viata. Accepta provocarea de a trai din plin!
Dumnezeu arde de nerabdare sa te binecuvanteze cu cel mai mare dar dintre toate cate sunt – mai mult si mai mult din El Insusi...


ANN VOSKAMP este sotie de fermier, mama educatoare acasa a sase copii exuberanti si autoarea cartii desemnata de New York Times bestseller, O mie de daruri: Indrazneste sa traiesti din plin acolo unde te afli. Considerata de Christianity Today ca fiind una dintre primele 50 de femei care modeleaza in modul cel mai semnificativ cultura si biserica de azi, ea este scriitoare pentru DaySpring si vorbitoare la Women of Faith. A aparut in The Today Show si in revistele WORLD si Focus on the Family. Ann scrie despre har si despre un Dumnezeu magnific la www.aholyexperience.com.
Viziteaza pagina de web a lui Ann: www.onethousandgifts.com.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

O mie de daruri. Devotional. Reflectii despre gasirea harului de fiecare zi - Ann Voskamp

  • 27.00 RON

  • Fără TVA: 25.71 RON