Cartea Bijuteriile în Biblie este în esență, un studiu biblic asupra rolului pe care bijuteriile îl au în Biblie. Este o carte pregătită de Institutul de Cercetări Biblice (BRI) care analizează cu onestitate principiile și referințele Bibliei legate de purtarea bijuteriilor. Dovezile istorice și cele textuale aruncă însă o lumină clară asupra prezentului, oferind un cadru de înțelegere a fenomenului și pentru zilele noastre.

Se spune adesea că bijuteriile constituie un subiect căruia nu ar trebui să-i acordăm prea mult timp. Acest lucru este adevărat din mai multe puncte de vedere. Există alte subiecte mult mai importante, care merită atenția noastră. Totuși, atunci când tratăm subiectul acesta analizăm natura vieții creștine, rolul principiilor și al standardelor biblice și legătura lor cu neprihănirea prin credința în Isus.

Da, bijuteriile reprezintă un detaliu, poate unul dintre cele mai mărunte, dar ele deschid un câmp de studiu mai mare, deoarece ne pun față-n față nu doar cu Mântuitorul nostru, ci și cu un Domn care revendică drepturi depline asupra oricărui aspect al vieții noastre.

Ángel Manuel Rodríguez este doctor în teologie și slujește ca director al Institutului de Cercetări Biblice al Conferinței Generale a Adventiștilor de Ziua a Șaptea din anul 1992. El a fost, de asemenea, președinte al Antillian Colege și vicepreședinte al Southwestern Adventist University. Este autorul mai multor cărți și susține o rubrică lunară în Adventist World.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Bijuteriile în Biblie. Ce ai vrut dintotdeauna să știi, dar ți-a fost teamă să întrebi - Angel Manuel Rodriguez

  • 28.00 RON

  • Fără TVA: 26.67 RON