Stii raspunsul la cea mai importanta intrebare care s-ar putea sa-ti fie pusa vreodata?

Nu e nicio indoiala ca pe toti ne vor astepta unele surprize la cinci minute dupa ce murim; dar este mult mai bine sa fii surprins de gloriile de nedescris ale cerului decat de agoniile de nedescris ale iadului.
Ai voie sa gresesti in privinta asigurarii sociale; ai voie sa gresesti in ceea ce priveste baseball-ul; ai voie sa gresesti in alegerea carierei; dar nu gresi in ceea ce priveste locul in care iti vei petrece vesnicia.
Aceasta carte te va conduce intr-o calatorie. Vom descoperi de ce putem sti, chiar si acum, unde vom fi dupa ce vom fi rostit ultimele cuvinte si dupa ce ne vom fi dat ultima suflare.

Poti sa stii in aceasta viata unde iti vei petrece vesnicia? In aceasta carte succinta si elocventa, respectatul pastor si autor Erwin W. Lutzer explica motivul pentru care poti sa stii, chiar acum, unde vei fi dupa ce vei muri. El sustine ca multi dintre cei care se asteapta sa ajunga in cer vor descoperi ca s-au inselat in mod regretabil. Dar, pentru cei care mai sunt inca in viata, nu e prea tarziu sa aleaga calea dreapta - si sa o cunoasca!

Lutzer adreseaza urmatoarele intrebari:

> De ce Cristos ne invata ca atat de multi oameni religiosi vor gasi usa spre cer inchisa in fata lor?
> Cat de desavarsit trebuie sa fii ca sa ajungi in cer?
> Darul mantuirii iti va fi luat daca savarsesti un pacat grav?
> Este un lucru lipsit de modestie sa fii sigur de viitorul tau etern?
> Este gresit sa te indoiesti de mantuirea ta? Cand indoielile sunt pozitive si cand sunt periculoase?
> Indiferent cat de mult cunosti Evanghelia, aceasta carte fascinanta iti favorizeaza o intelegere radicala a harului si a puterii lui Dumnezeu.
> Cartea aceasta ti se adreseaza tie! Si unui prieten!

Erwin W. Lutzer este pastor senior al Bisericii Moody din Chicago. A scris numeroase carti printre care "Failure: The Back Door to Success" [Esecul: usa din spate a succesului], "12 Myths Americans Believe" [12 mituri pe care le creed americanii], "Matters of Life and Death" [Chestiuni de viata si de moarte], "Christ Among Other Gods" [Cristos intre alti dumnezei], "Hitler's Cross" [Crucea lui Hitler] si cele traduse in limba romana: "Rasplatirea ta eterna" si "Prima ta clipa dupa moarte". El si sotia lui au trei copii.

Cuprins

Introducere: Bun venit in eternitate
1. Tragedia credintei ancorate gresit
2. De ce este harul atat de maret
3. Darul indispensabil
4. Minunea de care avem nevoie
5. Tinuti in mainile lui Dumnezeu
6. Mantuiti cu siguranta
7. Doar pentru cei care se indoiesc
8. Da,... dar

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cum poti fi sigur ca-ti vei petrece vesnicia cu Dumnezeu? - Erwin W. Lutzer

  • 19.00 RON

  • Fără TVA: 18.10 RON