Formeaza-ti caracterul lui Cristos printr-o transformare a spiritului.In calitate de crestini, stim ca suntem fapturi noi in Isus, asa ca incercam sa ne comportam intr-un mod diferit, sperand ca lucrul acesta ne va face sa fim tot mai asemenea Lui. Insa schimbarea comportamentului exterior nu ne schimba inimile. Doar prin harul lui Dumnezeu putem fi transformati in interiorul nostru.
Innoirea inimii pune o baza biblica pentru intelegerea a ceea ce autorul Dallas Willard numeste „transformarea spiritului”: un proces divin ce actioneaza din interior spre exterior si „aduce fiecare element al fiintei noaste in armonie cu vointa lui Dumnezeu”. Aceasta abordare noua a cresterii spirituale explica motivele biblice pentru care crestinii trebuie sa se schimbe la nivelul celor sase aspecte ale vietii: gandirea, sentimentele, vointa, trupul, contextul social si sufletul. De asemenea, Dallas schiteaza un tipar general al transformarii in fiecare domeniu, nu o formula sterila, ci mai degraba un proces practic care poate fi urmat fara vinovatia perfectionismului cu care se lupta asa de multi crestini.
Nu accepta multumirea de sine! Accepta provocarea pe care ti-o ofera Innoirea inimii de a deveni un ucenic intentional al lui Isus Cristos, schimbandu-te zilnic in timp ce umbli alaturi de El.„Nimeni n-a gandit mai profund ca Dallas Willard in ce priveste personalitatea umana si modul in care poate fi ea transformata in asemanarea cu Cristos. Recomand calduros cartea Innoirea inimii.
DR. RICHARD J. FOSTER
autor, Celebrarea disciplinei„Cartea aceasta a lui Dallas este cea mai buna carte practica a sa. In timp ce explica modul in care opereaza dimensiunile sinelui si cum pot fi ele transformate, el ne invita in viata Imparatiei lui Dumnezeu.”
JAN JOHNSON
autoare, Invitation to the Jesus Life; coautoare, Innoirea inimii in practica zilnica
si Dallas Willard’s Study Guide to The Divine Conspiracy
DALLAS WILLARD a fost profesor si rector la School of Philosophy de la University of Southern California. Si-a primit doctoratul de la University of Wisconsin si este autorul a peste 30 de carti, dintre care unele au devenit bestsellere, printre care
The Divine Conspiracy, The Spirit of Discipline si Hearing God.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Innoirea inimii in practica zilnica. Exercitii pentru transformare spirituala - Dallas Willard si Jan Johnson

  • 25.00 RON

  • Fără TVA: 23.81 RON