Este vremea in care tu sa mijlocesti in prezenta lui Dumnezeu pentru familia ta, Imparatia lui Dumnezeu si lume.


Miscarea mondiala de rugaciune a trezit poporul lui Dumnezeu. Niciodata pana acum nu au venit impreuna asa de multi credinciosi, din asa de multe traditii ale credintei crestine, pentru a sta in prezenta lui Dumnezeu, eliberand puterea Lui in casele lor, in biserici si comunitati. In cartea Dincolo de val, Alice impartaseste ceea ce a invatat in calatoria ei spre aflarea unei intimitati mai profunde cu Dumnezeu, prin rugaciune. Chiar daca esti veteran sau incepator in lupta in rugaciune, Alice te invita...
· Sa descoperi metodele biblice pentru a te impotrivi diavolului
· Sa eliberezi puterea rugaciunii corporative eficiente
· Sa devii partenerul lui Dumnezeu in timp ce inveti cum sa auzi vocea Lui, sa primesti povara Lui si sa vezi rezultate pe pamant


Alice a spus adeseori ca „Dumnezeu nu are favoriti, dar are prieteni intimi”. Dincolo de val este ghidul tau pentru a deveni partener in aceasta relatie unica.


Alice Smith a atins inima Mantuitorului nostru si ne-a aratat o cale pe care putem si noi merge dincolo de val si totusi, sa traim si sa marturisim in aceasta lume.


Arthur Blessitt, The Man Who Carried the Cross Around the World in Every Nation
Cheia pentru toate luptele victorioase este o relatie intima cu Dumnezeu. Dincolo de val a lui Alice Smith este un instrument special, care ii ajuta pe mijlocitori sa inteleaga si sa aplice aceasta cheie vitala.
Dick Eastman, Presedinte, Every Home for Christ
Dincolo de val este plina de revelatii care vor transforma viata ta. Alice nu are doar cunostinte despre mjlocire, ea traieste o viata de mijlocire inaintea tronului lui Dumnezeu.
Cindy Jacobs, Presedinte, Generals International, Red Oak, Texas


 


Alice Smith este cofondator si director executiv al U.S. Prayer Center in Huston, Texas. Alice are un doctorat de la Wagner Leadership Institute si este coeditor la Insight, newsletter saptamanal, care este primit de mii de credinciosi ce se roaga, in mai mult de 90 de natiuni. Alice este o vorbitoare cunoscuta la conferinte internationale si autoarea catorva carti bestseller, incluzand Beyond the Lie, Delivering the Captives si Spiritual Intimicy. Este de asemenea coautoare, impreuna cu sotul ei, Eddie Smith, la Spiritual Housecleaning: Protect Your Home and Family from Spiritual Pollution, Spiritual Advocates (tradusa in limba romana: Curatirea spirituala a locuintei: Protejeaza-ti locuinta si familia de poluarea spirituala, n. tr.) si Drawing Closer to God`s Heart.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Dincolo de val - Alice Smith

  • 27.00 RON

  • Fără TVA: 25.71 RON