Peste tot in lume, credinciosii incep sa strige catre Dumnezeu pentru redesteptare - pentru intoarcerea Slavei Sale in vietile lor, in bisericile si comunitatile lor. Esti si tu printre ei? Astepti si tu revarsarea ploii tarzii?

"Doamne, adu-Ti slava inapoi" este cel mai nou apel al autorului Randy Maxwell catre biserica pe care o iubeste, indemnand-o sa caute si sa gaseasca reinvierea adevaratei evlavii de care are nevoie disperata.

ATENTIE: aceasta carte s-ar putea sa te supere, sa te deranjeze si sa te conduca pe genunchi - adica exact acolo unde autorul isi doreste sa ajungi. In rugaciune! S-ar putea sa descoperi, la fel ca autorul, ca redesteptarea nu este ceea ce ai crezut pana acum.

Mai mult decat orice, "Doamne, adu-Ti slava inapoi" este o chemare de a deveni ceea ce Dumnezeu asteapta de la noi: o generatie care se roaga, o generatie careia ii pasa, o generatie a redesteptarii, hotarata sa raspandeasca in lume mesajul iubirii si al puterii Lui.

Randy Maxwell este director de publicitate la Editura Pacific Press. Randy este de asemenea un vorbitor cunoscut pe plan international in domeniul rugaciunii si redesteptarii. Alte carti ale sale sunt "Daca poporul Meu se va ruga" si "Pe aripi de vultur". Randy impreuna cu sotia sa, Suzette, si cele trei fiice ale lor, locuiesc in Nampa, Idaho.

Cuprins

Multumiri
Introducere: Ce inseamna sa traiesti de parca ar fi ora 9:30, in timp ce lumea traieste miezul noptii
Capitolul intai: Tara inca nedescoperita
Capitolul al doilea: Unde este Slava?
Capitolul al treilea: Slava zdrobirii
Capitolul al patrulea: Slava rugaciunii de implorare
Capitolul al cincilea: Slava asteptarii
Capitolul al saselea: Slava compasiunii
Capitolul al saptelea: Slava reconcilierii
Capitolul al optulea: Slava imposibilului
Capitolul al noualea: Generatia redesteptarii
Un gand final
Intrebari pentru studiu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Doamne, adu-Ti slava inapoi - Randy Maxwell

  • 24.00 RON

  • Fără TVA: 22.86 RON