ELEMENTE: BAZELE CREDINŢEI

A-L urma pe Hristos este cea mai mare aventură a vieţii! Este o călătorie fără sfârşit, niciodată plictisitoare, plină de viaţă şi răsplătiri cereşti, avându-L pe însuşi Dumnezeu ca ghid şi partener. Aceasta înseamnă viaţa: a-L cunoaşte şi a-l urma pe Isus Hristos. Orice altceva din lume păleşte în comparaţie cu acest mare adevăr. Acesta este motivul pentru care trăim. Acesta este scopul şi sensul pentru ceea ce viaţa a fost proiectată să ne ofere - o relaţie vie, personală cu Dumnezeu, care începe acum, dar care va dura pentru eternitate.
Să înceapă călătoria!

Dr. Michael Maiden este pastorul principal al Church for the Nations în Phoenix, Arizona împreună cu iubita lui soţie de mai bine de 40 de ani, Mary. Mesajele lui Dr. Maiden, o voce profetică puternică pentru această generaţie, sunt întotdeauna relevante, în timp util şi pentru a schimba viaţa.
Dr. Maiden a obţinut atât un Maşter, cât şi un Doctorat în Psihologie Creştină. El a scris mai multe cărţi, inclusiv: The Joshua Generation: God’s Manifesto for the End Time Church şi Turn the World Upside Down, cărţi ce vorbesc generaţiei actuale despre următorul pas ce trebuie făcut.
Pe lângă activitatea sa în biserica locală, a slujit şi celor care deţin funcţii publice, precum şi pastorilor şi slujitorilor din întreaga lume. El slujeşte şi în comitetul apostolic al Church On The Rock International - o slujire dinamică care supraveghează peste 6.000 de biserici din întreaga lume şi este, de asemenea, membru în bordul de conducere al următoarelor organizaţii: Fishers of Men International, Jewish Voice International precum şi la mai multe biserici locale.
 
CUPRINS

Introducere    7
1: Isus Hristos, Salvatorul nostru    11
2: Isus Hristos, Cel care ne botează    36
3: Botezul Duhului Sfânt    45
4: Isus Hristos, Cel care ne vindecă    79
5: Isus Hristos, sursa noastră    95
6: Isus Hristos, împăratul nostru care vine    125
7: Cuvântul lui Dumnezeu    158
8: Rugăciunea    186
9: Biserica    211
10: împărăţia    231

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Elemente. Bazele credinței - Michael Maiden

  • 25.00 RON

  • Fără TVA: 23.81 RON