CUM SA STUDIEZI ORICE CU ORICINE
Isus a spus ca Biblia contine comori noi, dar si comori vechi. Atunci de ce atat de putini crestini o studiaza? Este prea greu de inteles sau este din pricina modului in care se aduce invatatura pe marginea ei? Se confrunta Biblia cu o problema la nivelul de management de mijloc?


Haverim asigura o noua metoda de a experimenta Cuvantul lui Dumnezeu. Implineste nevoile unei societati care vrea sa selecteze informatiile mai degraba decat sa-i fie servite pe tava. Cercetand metoda rabinica de educare, Paul Clayton Gibbs a dezvoltat un sablon format din patru pasi care te echipeaza sa poti studia orice cu oricine! In aceasta editie actualizata, vei invata cum sa explorezi numeroasele fatete al Scripturii cu cei care nu au credinta, au putina credinta sau au chiar alta credinta.


Haverim ofera si o modalitate practica de a crea grupuri de casa care sunt mai degraba inclusive decat exclusive. Este o unealta pentru prieteni care vor sa studieze impreuna cu scopul de a-L cunoaste pe Dumnezeu si a-L face cunoscut.


Sau, asa cum evreii din vechime le numeau candva... Haverim.


Paul Clayton Gibbs, fondatorul si directorul global al Pais Movement, este un autor si vorbitor care formeaza misionari. Provenind din Manchester, Anglia, el a fondat in 1992 Pais, o organizatie care abordeaza oamenii si ii ajuta sa-si dezvolte inimi, aptitudini si vieti de misionari. Paul si sotia lui, Lynn au doi fii, Joel si Levi, si locuiesc momentan in Arlington, Texas.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Haverim - Paul Clayton Gibbs

  • 20.00 RON

  • Fără TVA: 19.05 RON