Imperativul biblic al citirii Cuvântului, este unul dintre cele mai puternice şi insistente imperative ale Sfintelor Scripturi. Cunoaşterea Sfintelor Scripturi sau a Cuvântului lui Dumnezeu, presupune în primul rând citirea Cuvântului, iar beneficiile ce decurg din citirea personală a Scripturilor nu pot fi obţinute pe nici o altă cale.

Alături de întoarcerea la Dumnezeu Duhul Sfânt şi la rugăciunile fierbinţi şi stăruitoare, întoarcerea la Cuvânt, adică la Sfintele Scripturi este o prioritate a vremurilor pe care le trăim. Creştinul al cărui duh nu este trezit de Domnul, pentru că nu vrea să se lase trezit, nu va avea discernământul spiritual necesar pentru a face distincţie între apa sănătoasă şi curată a Cuvântului lui Dumnezeu şi apa tulbure şi mâloasă a cuvântului oamenilor care sună asemănător şi se numeşte la fel.

DANIEL MUREŞAN locuieşte în Braşov, slujeşte ca păstor şi, împreună cu soţia lui, este binecuvântat de Domnul cu şase copii şi şase nepoţi. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima şi mâinile păstorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecările divine (2016), Duhule vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor şi profet (2019), Suferinţa împreună cu Evanghelia (2020), Isus - învingătorul demonilor (2020), Vorbirea în limbi noi (2020), Profilul robului lui Hristos: păstor şi reformator (2021).

Scurtă pledoarie pentru citirea personală și aprofundarea Sfintelor Scripturi

Imperativul cunoașterii Sfintelor Scripturi
Căutătorii de comori

Mesajele biblice

Octombrie 2020
Noiembrie 2020
Decembrie 2020
Ianuarie 2021
Februarie 2021
Martie 2021
Aprilie 2021
Mai 2021

Epilog

„Cuvântul” care nu-și merită numele
Surogatul vizionării predicilor
Întoarcerea la Scripturi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Miere din stâncă. Meditații în pandemie - Daniel Muresan

  • 30.00 RON

  • Fără TVA: 28.57 RON