Parasindu-si la varsta de 16 ani casa draga si tara natala (Noua Zeelanda), Paul Hattaway ajunge in Australia, fara un adapost deasupra capului, flamand si singur, dormind pe acoperisul unei bai publice. „Consumi oxigenul de pomana” – aceasta a fost declaratia facuta de directorul liceului unde studia. Foarte curand dupa ce, ajutat de un muncitor, coleg de fabrica, a devenit credincios, Paul era deja convins ca Dumnezeu il cheama sa mearga in China, astfel ca in 1988 sosea in Hong Kong, doar cu un rucsac in spate, 50$ si o adresa. In scurta vreme a deveni caraus de Biblii, transportand cu sutele de fiecare data peste granita chineza, pe sub nasul granicerilor.


Astazi, Paul Hattaway conduce organizatia „Asia Harvest”, o lucare pe care a fondat-o, care sprijina mii de misionari locali si care a introdus peste 10 milioane de Biblii in China si alte milioane prin toata Asia.


Seceris bogat in Asia prezinta o istorie uimitoare.


Suntem multumitori lui Paul Hattaway si organizatiei „Asia Harvest” pentru milioanele de biblii trimise locuitorilor din China. Nici nu avem cuvinte pentru a ne exprima recunostinta pentru jertfa de sine a celor care ne-au adus Cuvantul Vietii.


-- Fratele Chen, lider al bisericilor de casa din China


Paul Hattaway s-a nascut in Noua Zeelanda si a fost mare parte din viata caraus de biblii si misionar. Este specialist in chestiunea bisericii din China si autor sau coautor al cartilor Omul ceresc, Proiectul Margaritar, Operation China etc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Seceris bogat in Asia. O autobiografie misionara - Paul Hattaway

  • 35.00 RON

  • Fără TVA: 33.33 RON