Dietrich Schindler a creat nu atat de mult o discutie, cat un dans intim cu cateva din intrebarile si chestiunile cele mai tulburatoare ale vietii de credinta. Bogata teologic, ne starneste emotii si uneori ne confrunta cu realitatile vietii.


O buna lectura, cu intrebari pentru discutii de grup.


De-a lungul vietii mele am descoperit ca simplitatea si profunzimea merg impreuna. Cartea lui Dietrich Schindler, Profund, le contine pe amandoua cu maiestrie. Este un manual fertil de serioasa reflectie la cateva din intrebarile de baza ale vietii. Deopotriva de actualitate si atemporala, aceasta carte citeaza cu abilitate cateva din cele mai bune surse antice si moderne. Pe masura ce citesc fiecare capitol pe rand, ma intreb daca urmatoarele capitole vor fi tot atat de bune ca si cele deja citite. Imaginatia imi spune nu, dar pe masura ce continui sa citesc, realitatea spune, da! Recomand cu caldura aceasta carte pentru toti ganditorii, atat crestini cat si necrestini.


-- George W. Murray, Rector, Columbia International University


O carte de actualitate impune atentie si reflectie. Impletind Scriptura cu fapte de viata, Schindler accepta douasprezece intrebari provocatoare. Cartea Profund te va aprinde chiar daca tot ce a mai ramas din tine sunt cativa taciuni aproape stinsi. O recomand oricui vrea sa creasca, sa-si adanceasca credinta.


-- Ian Lawson, pastor, Evangelical Free Church (Lethbridge, Alberta)


Perspicace si biblic, Schindler loveste la radacina chestiunilor ce framanta inima omeneasca - lucruri ce sunt aplicabile oricui, indiferent cine ai fi. El tese cu maiestrie prin preocuparile omenesti cele mai acute si le raspunde bazat pe Scriptura. Aceasta carte abundenta in povesti si antidoturi nu e deloc o lectura fada! E o minunata unealta de pre-evanghelizare, in special pentru post-moderni.


-- Marv Newell, Vicepresedinte, Missio Nexus



Cuprins


Introducere


1. DISTANTA
2. INDATORIRE
3. INEGALITATE
4. SOARTA
5. EZITARE
6. STABILITATE
7. OPORTUNITATI
8. MORTALITATE
9. REALITATE
10. PROSPERITATE
11. SUFERINTA
12. DORINTA
Postfata

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Profund. Douasprezece intrebari esentiale care iti vor capta inima - Dietrich Schindler

  • 25.00 RON

  • Fără TVA: 23.81 RON