În curând se va face alegerea grâului din pleavă și atunci se va vedea deosebirea dintre cel neprihănit și cel rău, dintre cel ce slujește lui Dumnezeu și cel ce nu slujește.
Mesajul acestei cărți are menirea de a ne ajuta să înțelegem vremurile grele care vor veni, vremuri în care Biserica Domnului Isus va fi greu încercată și fiecare credincios va trebui să dea socoteala de nădejdea care este în el.

„Luați seama dar, fraților, ca niciunul dintre voi să n-aibă o inimă rea și necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel viu” (Evrei 3:12).

Maranata! Domnul nostru vine! Adevărații credincioși se pregătesc și zic: „Vino Doamne Isuse!”

Amin!

Claudiu Vrenghea s-a născut la Târgu-Mureș în anul 1981. A absolvit facultatea de teologie la București. Ulterior a emigrat în Statele Unite ale Americii, unde s-a căsătorit cu Laura. Timp de 13 ani, a slujit lui Dumnezeu predicând Evanghelia în Biserica Gethsemane din Chicago. În urmă, s-a întors în România, unde se implică activ în predicarea Evangheliei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Răpirea Bisericii la a doua venire a Domnului nostru Isus Hristos. De ce va trece Biserica prin necazul cel mare? - Claudiu Vrenghea

  • 42.00 RON

  • Fără TVA: 40.00 RON