Cât de mult mi-aş dori ca fiecare sceptic, dar şi fiecare credincios să citească această carte! Folosindu-şi imaginaţia bogată, Colin ne duce înapoi la cruce, repovestind istoria tâlharului care a învăţat prin propria experienţă că mântuirea este un dar care vine doar prin credinţă, doar prin har, doar prin Isus Cristos. Aici este speranţă pentru cel mai descurajat păcătos şi siguranţă pentru credinciosul care se îndoieşte.

- Dr. Erwin Lutzer, Moody Church, Chicago

Aceasta este o relatare captivantă a măreţului har al lui Dumnezeu care devine real, aşa cum este povestit din această perspectivă neobişnuită şi extrem de folositoare.

- Alistair Begg, Pastor senior, Parkside Church, Cleveland, Ohio

Unele poveşti merită citite pentru că oferă un mesaj inspirator. Altele împărtăşesc lecţii de viaţă nepreţuite. Cele mai bune, în tot cazul, sunt acelea în a căror intrigă ne simţim atraşi într-un mod inexorabil, făcându-ne loc în distribuţia personajelor. Însă cea de faţă este chiar mai bună de atât. Undeva în mijlocul acestor pagini realizezi nu doar că faci parte din distribuţie, ci eşti chiar în mijlocul acţiunii, faţă în faţă cu Dumnezeu Însuşi. Şi ceea ce se întâmplă când ai făcut această descoperire are potenţialul de a-ţi schimba viaţa pentru totdeauna.

- Christopher Castaldo, Pastor principal şi autor al cărţii Holy Ground, New Covenant Church, Naperville, Illinois

Nu am citit niciodată ceva asemănător! Această naraţiune la persoana întâi, dintr-o perspectivă divină m-a ajutat să înţeleg şi să apreciez ceea ce a îndurat Isus pe cruce şi motivul pentru care a făcut-o.

- Collin Hansen, director editorial al The Gospel Coalition şi autor al cărţii Blind Spots.   

Ce carte fascinantă! Există riscul să obosim de atâtea cărţi noi care abordează toate acelaşi stil, însă nu avem motive să ne temem de asta citind această carte! Colin uneşte cu succes teologia profundă cu veridicitatea istoriei şi integritatea Evangheliei folosindu-se de un stil de scriere viu şi dramatic care este convingător pe fiecare pagină. Cartea sfidează genurile literare obişnuite şi vedem cum imaginaţia este folosită exact aşa cum a destinat-o Dumnezeu spre a fi folosită; este un punct de vedere unic, care aduce realitatea în centrul atenţiei. Acesta este un exemplu clar "al imaginaţiei sfinte", în care suntem ghidaţi de conturul Scripturii ca să vedem perspectiva cerului asupra evenimentelor de pe pământ. Sunt entuziasmat de potenţialul pe care îl are această carte pentru a genera discuţii cu privire la modul în care vom ajunge cu adevărat în cer.

- David C. Meredith, director al Affinity şi preot, Smithton Free Church, Inverness, Scoţia

Aceasta este o idee nemaipomenită şi minunat executată. Pastorul Colin Smith combină înţelepciunea pastorală cu abilitatea narativă pentru a ne ajuta să pătrundem în mintea şi inima tâlharului de pe cruce, care a fost crucificat lângă Cristos la Calvar. Smith îi ajută deopotrivă pe credincioşi şi necredincioşi, într-un mod creativ şi fidel, să descopere o nouă perspectivă a celei mai măreţe şi adevărate poveşti care a fost spusă vreodată.

- Justin Taylor, Editor Manager, EVS Study Bible

Cuprins

Introducere
Micul dejun
Ură
Credință
Speranță
Dragoste
Întuneric
Agonie
Victorie
Siguranță
Post-scriptum

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Raiul. Cum am ajuns aici - Povestea tâlharului de pe cruce - Colin S. Smith

  • 12.50 RON

  • Fără TVA: 11.90 RON