O chemare la arme. In prezent adevarul este sub asediu si miza este enorma. Probabil ca nimeni altcineva din America nu este mai pasionat decat John MacArthut ca sa demaste pe cei care conduc acest atac – in special cei care aduc atacul direct in biserica.


Nu exista teren neutru. Nu exista zone de refugiu pentru cei nedecisi in acest razboi. Razboiul pentru adevar este in plina desfasurare si aceasta carte prezinta:


• Deficientele gandirii postmoderne
• Motivul pentru care Miscarea Bisericii Emergente este fundamental gresita
• Lupte mai vechi din Razboiul adevarului si efectul lor asupra Bisericii
• Importanta adevarului si a certitudinii in societatea postmoderna
• Cum sa identifici si sa abordezi erorile si invataturile false introduse pe furis in biserici


„Epoca postmoderna este o epoca lipsita de adevar, o epoca in care s-a ajuns la o oboseala fatala cand este vorba sa te confrunti cu adevarul – o generatie care nu mai crede ca adevarul poate fi cunoscut. Dr. John MacArthur intelege gravitatea situatiei si este inarmat cu curajul de a confrunta aceasta epoca pentru a apara cu indrazneala adevarul… Argumentul sau este convingator, apararea adevarului este stralucita, iar preocuparea sa pentru Biserica este evidenta pe fiecare pagina. Biserica evanghelica are nevoie disperata de aceasta carte, si a sosit tocmai la momentul potrivit.”
- R. Albert Mohler, Jr., Presedintele Seminarului The Southern Baptist Theological Seminary


John MacArthur, autorul a peste 150 de carti, este pastorul invatator al bisericii Grace Community Church din Sun Valley, California, si presedintele seminarului The Master’s College and Seminary. Este de asemenea presedintele organizatiei Grace to You, care produce emisiunile radio Grace to You precum si o serie de resurse audio, tiparite sau pe internet. John si sotia sa Patricia au patru copii (casatoriti) si patrusprezece nepoti

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Razboiul adevarului. Cum sa lupti pentru certitudine intr-o epoca a inselaciunii - John MacArthur

  • 30.00 RON

  • Fără TVA: 28.57 RON