ESTE VREMEA SA NE IMPLICAM IN RAZBOIUL SPIRITUAL – SI SA CASTIGAM!

Cand vine vorba de razboiul spiritual, multi crestini au renuntat dupa ce au fost infranti in repetate randuri. Totusi, curaj! Poti avea victoria!
Razboiul slavei aduce din locul de biruinta, adica prezenta manifestata a lui Dumnezeu, o revelatie puternica despre purtarea razboiului spiritual. Citind invataturile revelatoare si marturiile miraculoase si puternice, vei descoperi cum apare victoria – nu prin formule sau principii – ci prin intalnire divina!
Lidera in rugaciune si mult respectata, Becca Greenwood arata tuturor credinciosilor felul cum formarea unui stil de viata reprezinta secretul victoriei. In prezenta Lui vei primi misiunile si directivele lui Dumnezeu pentru provocarile specifice cu care te confrunti. Apoi vei putea inainta in lupta, asigurat fiind ca El iti va da victoria.
Razboiul slavei iti va arata:

Cum sa intri pe taramul slavei lui Dumnezeu ca sa primesti misiuni de lupta pentru provocarile si opozitia cu care te confrunti.
Cum sa lupti cu indrazneala si incredere, deoarece lupti asa cum Dumnezeu te directioneaza.
Cum sa te rogi, sa profetesti si sa te implici in razboiul spiritual din taramul slavei.
Cum sa activezi armele: puterea inchinarii, decretul profetic si racnetul Leului din Iuda!
Cum sa operezei ca Ekklesia, folosind cheile autoritatii lui Isus ca sa legi fortele intunericului din oamenii, locurile, regiunile, industriile si teritoriile pe care acestea le ocupa.

Ignorarea razboiului nu-l face sa nu mai existe. Nu lasa ca fortele intunericului sa castige mai mult teren. Inainteaza in puterea prezentei lui Dumnezeu si lupta in Razboiul slavei!

Rebeca Greenwood este unul dintre fondatorii Christian Harvest International, care slujeste natiunilor prin mijlocire profetica, razboi spiritual in rugaciune care transforma si aduce invatatura din Cuvantul lui Dumnezeu. In ultimii 24 de ani, ea a participat si a condus calatoriile de razboi spiritual in 34 de natiuni in care au avut loc transformari cuantificabile. Rebecca si sotul ei, Greg, locuiesc in Colorado Springs, CO, si au trei fete minunate.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Razboiul slavei. Cum te imputerniceste prezenta lui Dumnezeu ca sa distrugi uneltirile intunericului - Rebecca Greenwood

  • 31.00 RON

  • Fără TVA: 29.52 RON