Vrei cu adevarat sa te schimbi? Esti serios in dorinta de a lasa puterea lui Dumnezeu sa-ti transforme viata? Daca raspunsul e DA, pregateste-te pentru o experienta incredibila, care-ti va schimba viata.
Multe carti ne invata ca ar trebui sa ne schimbam si sa fim mai asemenea lui Christos, dar James MacDonald ne invata cum sa facem acest lucru.

Aceasta este o carte despre un "TU" diferit. Nu este o carte comoda, linistitoare. James MacDonald este un pastor direct, cu mesaj tintit si cu o inima care arde sa vada vieti complet transformate prin adevarul Evangheliei.

Daca esti serios in dorinta ta de a-ti schimba viata, aceasta carte este exact ceea ce ai nevoie. Daca insa nu esti pregatit pentru schimbare si nu o doresti in viata ta, aceasta carte nu este inca pentru tine.


"Cand am inceput sa slujesc ca pastor, voiam sa schimb lumea, dar mi-am dat repede seama ca Dumnezeu era mult mai interesat sa ma schimbe pe mine. Adevarurile din aceasta carte sunt udate cu lacrimile mele de incercari si esecuri urmate de alte incercari de a fi omul pe care-l vrea Dumnezeu. Asa ca am scris aceasta carte cu o inima plina de iubire si intelegere pentru situatia in care te afli."
James MacDonald


Toti avem aspecte enervante ale vietii a caror voce parca cere constiintei noastre o schimbare. James MacDonald ne ofera un proces biblic clar prin care sa transformam aceasta voce enervanta intr-o voce plina de bucurie, pe masura ce viata ne este schimbata pentru slava lui Dumnezeu.
Joseph Stowell- Presedintele Institutului Biblic Moody din Chicago


Cu toate ca membrii bisericilor noastre au o idee din ce in ce mai confuza despre modul in care are loc schimbarea in viata unui credincios, iata ca un studiu atent al Cuvantului lui Dumnezeu aduce din nou subiectul sfintirii in centrul atentiei. James MacDonald priveste foarte practic schimbarea prin lupa adevarului.
Dr. John MacArthur - Pastor, Grace Community Church


Aceasta carte ajunge la miezul a ceea ce trebuie sa se intample pentru a vedea o schimbare adevarata si de durata in viata noastra. Recomand aceasta carte din toata inima.
Greg Laurie- Pastor, Harvest Christian Fellowship

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Vreau cu adevarat sa ma schimb... Doamne, ajuta-ma! - James MacDonald

  • 24.00 RON

  • Fără TVA: 22.86 RON