"Daca vorbim de alegerea unui plan scriptural calm, practic si eficient, care aduce libertate si biruinta copilului lui Dumnezeu, Dr. Neil Anderson este o autoritate cu experienta si demna de incredere"... (CHUCK SWINDOLL)

Ti-e dor de o relatie implinitoare cu Dumnezeu? Ai obosit sa mai incerci sa traiesti viata crestina prin eforturi proprii? Vrei sa experimentezi realitatea lui Cristos in tine?

Bine-cunoscutul autor Neil Anderson, impreuna cu sotia lui, Joanne, te vor ajuta intr-o maniera calda si inteligibila sa-ti insusesti o credinta inradacinata in adevarul Cuvantul lui Dumnezeu - Cristos Insusi. Zi de zi vei descoperi ce inseamna sa fii un copil al lui Dumnezeu si modul in care aceasta realitate iti schimba puternic stilul de viata.

Considera aceasta lucrare ca pe o invitatie la maturizare in viata spirituala! Diferit de orice alta carte, acest Devotional, te va incuraja, motiva si provoca sa traiesti Zilnic in Cristos.

In cei peste 50 de ani de casatorie Neil si Joanne Anderson au impartasit aceeasi dorinta de nestavilit de a ajuta orice credincios sa creasca si sa se maturizeze in credinta. Sotii Anderson au doi copii. Joanne a plecat in octombrie 2018 Acasa, la Tatal ei ceresc.
Neil este Fondatorul Organizatiei Libertate in Cristos International si autorul bine-cunoscutelor lucrari Cel ce sfarama lanturile robiei, Biruinta asupra intunericului, Pazeste-ti copiii!, Lanturile Legalismului, Eliberat din robia sexuala, Cine sunt eu in Cristos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Zilnic in Cristos: un devotional - Neil T. Anderson

  • 42.00 RON

  • Fără TVA: 40.00 RON