Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Consiliere / Psihologie/Sociologie

12 reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru - Jordan B. Peterson

Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 d..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

30 de zile pentru reducerea stresului

Oare controlez eu stresul, sau ma controleaza el pe mine? "Cartea aceasta este plina de sfaturi inspirate cu privire la modul in care iti poti pastra pacea in mijlocul presiunilor inevitabile ale v..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Aceasta schimba totul. Cum poate Dumnezeu transforma mintea ta si poate schimba viata ta - C. Peter Wagner

“UN CRACIUN DIN DARURILE TALE 2017”Ce poti darui?Cadouri pentru copiii : dulciuri, vitamine, produse de ingrijire corporala, imbracaminte noi,rechizite, carti, jucarii, etc.Cadouri pentru adulti/fami..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Alege sa ierti

Poate inca iti amintesti clipa in care ai fost ranit - momentul din zi, expresia din ochii celuilalt. Clipa in care sperantele si visurile tale s-au naruit din cauza unei persoane in care ai avut incr..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Anatomia unei dureri C.S.Lewis Anatomia unei dureri C.S.Lewis
Out of stock

Anatomia unei dureri C.S.Lewis

Anatomia unei dureri Scrisa dupa moartea tragica a sotiei sale ca o modalitate de a supravietui "momentelor de durere innebunitoare de la miezul noptii," Anatomia unei dureri" este meditatia onesta..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Arta uitata a ganditului. Cum sa iti imbunatatesti inteligenta emotionala si sa atingi performata mintala - Neil Nedley

Arta uitată a gânditului este cea mai cuprinzătoare carte despre inteligență emoțională scrisă pentru publicul larg. Este împărțită în trei mari domenii care trebuie abordate atunci când vorbim d..

77,00 RON Fără TVA: 73,33 RON

Biruind duhurile familiare. Eliberarea de dușmani demonici nevăzuți și datorii spirituale - Kynan Bridges

AI INVITAT FĂRĂ SĂ ȘTII DUȘMANI DEMONICI ÎN VIAȚA TA? Mulți creștini sunt chinuiți de puteri demonice nevăzute numite „duhuri familiare” care operează neobservate în structura gândurilor, emoțiilor..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Buni și mânioși: Cum să răscumpărăm mânia, enervarea, lamentarea și indignarea - David Powlison

Un lucru la care ții pur și simplu nu este așa cum trebuie. Prima dată vezi problema, apoi o simți. Începi prin a simți un puseu de adrenalină și cuvinte care îți vin pe buze și ajungi să ai un sentim..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Calea spre vindecare - Dan Allender Calea spre vindecare - Dan Allender
Out of stock

Calea spre vindecare - Dan Allender

Calea spre vindecare este despre ceea ce se intampla cu sufletul nostru atunci cand suferim intr‑o lume care este, uneori, intunecata si tragica. Ne pierdem credinta: Cum a putut ingadui Dumnezeu sa m..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Când durerile sunt adânci. Vindecare și speranță în situațiile disperate ale vieții - Kay Arthur

Unde poți găsi speranță când durerile sunt adânci?În viață, fiecare dintre noi se confruntă cu dureri întune­cate și disperare, cu răni, care pătrund atât de adânc încât suntem asaltați de întrebă..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Când să întorci spatele și să pleci. Cum să te eliberezi de oamenii toxici - Gary Thomas

NU LĂSA CA OAMENII TOXICI SĂ-ȚI SUBMINEZE CHEMAREA PE CARE O AI DE LA DUMNEZEU.Știi de câte ori a întors Isus spatele și a plecat din prezența unor oameni toxici sau a lăsat ca oameni toxici să-I ..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Captivi in internet - Jean-Claude Larchet

Invazia noilor mediaO falsa impresie de libertateDistrugerea relatiilor interpersonaleSaracirea vietii spiritualeDiminuarea capacitatilor intelectualeCum se poate vindeca dependenta Se spune în mod c..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cararea singuratatii - Elisabeth Elliot

Te confrunti cu singuratatea fiindca nu esti casatorit sau fiindca ai pierdut pe cineva drag prin moarte sau divort? Sau poate esti singur fiindca te simti izolat in familie sau in societate? Spec..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Câștigă lupta cu îngrijorarea: Cultivă o inimă liniștită și o minte încrezătoare - Louie Giglio

Ce anume iti fura somnul toata noaptea?Ingrijorarea s-a impregnat atat de mult in societatea noastra si in rutina noastra zilnica, incat pare adesea inevitabila. Multi dintre noi au ajuns sa o conside..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cele 5 limbaje ale aprecierii la locul de muncă. Consolidarea organizațiilor prin încurajarea oamenilor - Gary Chapman, Paul White

La fel ca în viața personală, și la locul de muncă dinamica relațiilor interumane are constantele ei, definite de Gary Chapman în celebra sa teorie a celor „cinci limbaje“. Și la serviciu trebuie ..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Afişare 1 - 15 din 105 (7 pagini)