Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Consiliere / Psihologie/Sociologie

12 reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru - Jordan B. Peterson

Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 d..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

30 de zile pentru reducerea stresului

Oare controlez eu stresul, sau ma controleaza el pe mine? "Cartea aceasta este plina de sfaturi inspirate cu privire la modul in care iti poti pastra pacea in mijlocul presiunilor inevitabile ale v..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Aceasta schimba totul. Cum poate Dumnezeu transforma mintea ta si poate schimba viata ta - C. Peter Wagner

“UN CRACIUN DIN DARURILE TALE 2017”Ce poti darui?Cadouri pentru copiii : dulciuri, vitamine, produse de ingrijire corporala, imbracaminte noi,rechizite, carti, jucarii, etc.Cadouri pentru adulti/fami..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Alege sa ierti

Poate inca iti amintesti clipa in care ai fost ranit - momentul din zi, expresia din ochii celuilalt. Clipa in care sperantele si visurile tale s-au naruit din cauza unei persoane in care ai avut incr..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Anatomia unei dureri C.S.Lewis Anatomia unei dureri C.S.Lewis
Out of stock

Anatomia unei dureri C.S.Lewis

Anatomia unei dureri Scrisa dupa moartea tragica a sotiei sale ca o modalitate de a supravietui "momentelor de durere innebunitoare de la miezul noptii," Anatomia unei dureri" este meditatia onesta..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Arta uitata a ganditului. Cum sa iti imbunatatesti inteligenta emotionala si sa atingi performata mintala - Neil Nedley

Arta uitată a gânditului este cea mai cuprinzătoare carte despre inteligență emoțională scrisă pentru publicul larg. Este împărțită în trei mari domenii care trebuie abordate atunci când vorbim d..

77,00 RON Fără TVA: 73,33 RON

Calea spre vindecare - Dan Allender

Calea spre vindecare este despre ceea ce se intampla cu sufletul nostru atunci cand suferim intr‑o lume care este, uneori, intunecata si tragica. Ne pierdem credinta: Cum a putut ingadui Dumnezeu sa m..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Când durerile sunt adânci. Vindecare și speranță în situațiile disperate ale vieții - Kay Arthur

Unde poți găsi speranță când durerile sunt adânci?În viață, fiecare dintre noi se confruntă cu dureri întune­cate și disperare, cu răni, care pătrund atât de adânc încât suntem asaltați de întrebă..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Când să întorci spatele și să pleci. Cum să te eliberezi de oamenii toxici - Gary Thomas

NU LĂSA CA OAMENII TOXICI SĂ-ȚI SUBMINEZE CHEMAREA PE CARE O AI DE LA DUMNEZEU.Știi de câte ori a întors Isus spatele și a plecat din prezența unor oameni toxici sau a lăsat ca oameni toxici să-I ..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Captivi in internet - Jean-Claude Larchet

Invazia noilor mediaO falsa impresie de libertateDistrugerea relatiilor interpersonaleSaracirea vietii spiritualeDiminuarea capacitatilor intelectualeCum se poate vindeca dependenta Se spune în mod c..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cararea singuratatii - Elisabeth Elliot

Te confrunti cu singuratatea fiindca nu esti casatorit sau fiindca ai pierdut pe cineva drag prin moarte sau divort? Sau poate esti singur fiindca te simti izolat in familie sau in societate? Spec..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Cele 5 limbaje ale aprecierii la locul de muncă. Consolidarea organizațiilor prin încurajarea oamenilor - Gary Chapman, Paul White

La fel ca în viața personală, și la locul de muncă dinamica relațiilor interumane are constantele ei, definite de Gary Chapman în celebra sa teorie a celor „cinci limbaje“. Și la serviciu trebuie ..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Cele 7 legi ale succesului spiritual - Selwyn Hughes

Convinşi că legea a făcut loc unei relaţii cu Dumnezeu de iertare prin har, punem deseori în contrast „legea" Vechiului Testament cu „harul" Noului Testament. Din această cauză vă puteţi întreba de..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediție de colecție - Gary Chapman

Un titlu deja clasic în domeniul relații lor de cuplu, cartea de față te ajută să înțelegi în profunzime fiecare dintre aceste limbaje și să afli care dintre ele vă sunt comune ție și partenerului..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

Cele cinci limbaje ale scuzelor. Ed. a III-a revizuita- Gary Chapman & Jennifer Thomas

Prea putine dintre cartile aparute pâna acum ne invata care este atitudinea pe care trebuie sa o avem atunci când gresim. Tuturor ni s-a intâmplat sa avem reactii exagerate fata de parinti, fata co..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Afişare 1 - 15 din 91 (7 pagini)