Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Diverse / Alte Limbi

100 de minuni dulci pentru Craciun

Familia se pregăteşte de ajunul Crăciunului. Curăţenia mare este gata, tata pregăteşte pomul de Crăciun pentru împodobit. Mama, în bucătărie, este foarte ocupată, frământă coca pentru prăjituri, cop..

7,00 RON Fără TVA: 6,67 RON

101 tehnici de negociere - Ioana Andrievici 101 tehnici de negociere - Ioana Andrievici
Out of stock

101 tehnici de negociere - Ioana Andrievici

Descriere Produs – in ce consta tehnica x? – cand si cum sa folosesti tehnica x? – cand sa nu folosesti tehnica x? – cum recunosti tehnica x? – cum sa contracarezi tehnica x? Ce cuprinde c..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Antifragil. Ce avem de castigat de pe urma dezordinii - Nassim Nicholas Taleb

Dupa ce a demonstrat in Lebada Neagra ca impredictibilul si foarte putin probabilul se afla la baza aproape oricarui fenomen, Nassim Nicholas Taleb arata in Antifragil de ce orasele-stat sunt mai bu..

58,00 RON Fără TVA: 55,24 RON

Arta redă paradisul. Scrieri despre artă - Jacques Maritain

„Preocuparea pentru artă nu este una secundară în gîndirea lui Maritain, decît poate în sensul în care ea derivă, firesc, din nucleul metafizic al filosofiei sale. Pusă în opere, această tematică ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Calculatorul: binefacere sau blestem? - Gene I. Rochlin

Gene I. Rochlin, profesor la University of California, Berkeley, dedica o intinsa sectiune a lucrarii sale doctrinelor militare ale SUA si analizei diferitelor cazuri in care functionarea "armelor ..

16,00 RON Fără TVA: 15,24 RON

Ce este aceasta? - Mihai Chiu Ce este aceasta? - Mihai Chiu
Out of stock

Ce este aceasta? - Mihai Chiu

Ce este aceasta? Intrebarea a venit ca un fulger, aducand o confuzie totala in mintea mea de copil. Cred ca eram la inceputul claselor primare, si tot mereu incurcam personajele Melhisedec si Eliez..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Ce inseamna Patriotismul in Statele Unite?

CE INSEAMNA PATRIOTISMUL IN STATELE UNITE? Stimati concetateni, iubitori ai dreptatii si adevarului: asa cum am anuntat, in dupa-amiaza aceasta urmeaza sa va vorbesc despre ce inseamna patriot..

16,00 RON Fără TVA: 15,24 RON

Copiii lui Hurin - J.R.R. Tolkien

„Cea mai mare parte a acestei opere, daca nu in intregime, tine de perioada care a urmat publicarii Stapanului Inelelor. In acei ani, Copiii lui Hurin a devenit pentru el povestea dominanta de la ..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Copiii nostri in inchisorile lor!

''Adevarurile, oricat de deranjante ar fi, trebuie spuse asa cum sunt. Si nimeni dintre noi nu ar trebui sa stea vreodata resemnat, in coltul lui. Nu am vrut sa scriu aceasta carte, la inceput. Am v..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Crestinul si filmele. Mic indreptar - Dionis Bodiu

Impactul imaginii, dupa cum stim, poate fi mult mai puternic decat cel al cuvintelor, iar filmul este mai seducator, in general, decat un roman sau o carte. Or tocmai din aceste motive sunt absolu..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Curs practic german -roman - Voichita Pereni si Stefan

Lucrarea este structurata pe capitole tematice, incepand cu reguli de pronuntie care vor ajuta la intelegerea transcrierii fonetice alaturi de traducerea in germana. Dialogurile sunt completate de t..

70,00 RON Fără TVA: 66,67 RON

Deșteaptă-te române - Natanael Costea

”Din primul moment în care Natanael mi-a spus despre această carte am spus: Categoric, DA! Românii merită această carte!”-- Călin Iepure, CEO, Bizz Club Romania „Radiografia României ultimilor 30 de a..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Fascinatia naturii. Curiozitati din lumea in care traim - Rich Aguilera

„Fascinația naturii” îi introduce pe cititori, mici și mari, în lumea plină de curiozități a animalelor, a mediului înconjurător și a corpului omenesc. Autorul, Rich Aguilera, pasionat el însuși de..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

În căutarea integrității și a credinței - John S. Pistole

John Pistole a avut o carieră remarcabilă în FBI. El a fost unul dintre executivii guvernamentali seniori, care s-a bucurat de respectul universal al celorlalți, deoarece poseda înțelepciune și experi..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Infrangerea lui Goliat. Familia Bodnariu si crestinii Romaniei ingenuncheaza Norvegia seculara - Petre Costea

Cartea aceasta nu se pretinde nici pe de parte a fi o prezentare exhaustiva a miscarii globale pentru reintregirea familiei Bodnariu. Ar fi practic imposibil ca o astfel de carte sa fie scrisa. In..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Afişare 1 - 15 din 30 (2 pagini)