Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Rugăciune / Trezire


Căile adevăratei rugăciuni - Thomas Merton

Căile adevăratei rugăciuni constituie de la început pînă la sfârșit o pledoarie pentru a regăsi unitatea pierdută a rugăciunii în spiritul contemplativ. În ce constă acest spirit contemplativ? În ..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Cand sufletul asculta - Jan Johnson

Tanjesti dupa profunzime si autenticitate in relatia ta cu Dumnezeu? Doresti scop si indrumare zilnica, insa nu pari sa gasesti rugaciunea potrivita pentru a le primi? Cand sufletul asculta te va in..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Cercuri de rugaciune in jurul copiilor tai - Mark Batterson

Nu vei fi niciodata un parinte perfect, dar poti fi un parinte care se roaga!Folosindu-se de principii din cartea Fauritorul de cercuri, desemnata bestseller de New York Times, Mark Batterson ne ofe..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Crestinul care ingenuncheaza

Atat prin invatatura biblica profunda cat si prin exemple edificatoare din viata misionarilor si a predicatorilor, autorul sublinieaza inca o data un adevarul de nestramutat si anume ca toata creste..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Crestinul care ingenuncheaza

Atat prin invatatura biblica profunda cat si prin exemple edificatoare din viata misionarilor si a predicatorilor, autorul sublinieaza inca o data un adevarul de nestramutat si anume ca toata cres..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Cum sa crestem in viata de rugaciune

Rugaciunea este o chemare mareata si un privilegiu extraordinar. Atunci cand esti un om al rugaciunii, implinesti cea mai importanta chemare a vietii tale. Gandeste-te putin: poti sta de vorba cu Dumn..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Cum sa devii un luptator in rugaciune - Elizabeth Alves

Rugaciunea. Stim cu totii ca ar trebui sa fie o parte importanta a vietii noastre. Insa putini simt ca stapanesc aceasta disciplina cu adevarat (daca acest lucru este posibil) si toti simtim ca am ..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Cum să ne rugăm oglindind inima lui Dumnezeu. Puterea și scopul mijlocirii profetice - James W. Goll

Parteneriatul în rugăciune cu Dumnezeu este unul dintre cele mai mari onoruri și privilegii acordate credincioșilor în Hristos Isus. Rugăciunea schimbă lucrurile. Cartea Cum să ne rugăm oglindind ..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cum sa ne rugam-Cuvantul lui Dumnezeu-Beth Moore

Darama intariturile din viata ta invatand sa te rogi cu puterea Cuvantului lui Dumnezeu. Cum punem in practica 2 Corinteni 10:3-5 sau cum putem sa rasturnam intariturile, facand orice gand rob ascu..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Cunoasterea frumusetii lui Dumnezeu - Rodica Volintiru

„Doamne, vreau sa Te CUNOSC, dar sa Te cunosc in Atotputernicia Ta, sa Te cunosc in frumusetea Ta, in puterea Ta, in tot ceea ce esti Tu, in toate atributele Tale. Doamne, sa  cunosc Numele T..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Darul lacrimilor - Corey Russell

Sunt convins că Duhul Sfânt conduce Biserica într-un loc nou al rugăciunii pe care noi nu l-am văzut în această generație.Acest tip de rugăciune este rugăciunea de partea cealaltă a cuvintelor și este..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

De ce intarzie trezirea? - Leonard Ravenhill

La ora aceasta trista, lumea doarme in intuneric, iar Biserica doarme in lumina; asa ca Isus este ranit "in casa celor ce-L iubeau." Biserica luptatoare schioapata si este luata in ras si numita ..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Despre trezire - Jonathan Edwards Despre trezire - Jonathan Edwards
Out of stock

Despre trezire - Jonathan Edwards

Jonathan Edwards: Ştiu că, pentru a fi mai potrivit pentru lucrarea mea, nu trebuie să devin mai înţelept, ci mai umil. D. Martyn Lloyd Jones: „Nici un om nu este mai relevant pentru starea actua..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Diavolul in fata instantei. Prezinta-ti cazul - Marjorie Cole

Un manual indispensabil celor implicati in slujirea de vindecare interioara si eliberare. Conceptele prezentate In aceasta carte au revolutionat viata oamenilor! Bazata pe principii scripturale ..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Afişare 1 - 15 din 80 (6 pagini)