Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Afaceri / Finanţe


Afaceri ca la carte

CE S-AR INTAMPLA DACA AI LUA DECIZIILE AFACERII TALE CA LA CARTE? CA LA BIBLIE MAI EXACT  Aceasta editie actualizata a best-selleru-ului "Afaceri ca la carte" prezinta principiile fundamentale..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afaceri cladite sa dureze Afaceri cladite sa dureze
Out of stock

Afaceri cladite sa dureze

„În cartea Excelenta în afaceri vorbeam despre transformarea unor rezultate bune în rezultate de exceptie. Însã aici, în Afaceri clãdite sã dureze ne referim la convertirea rezultatelor..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afaceri cu viteza gandului

Este directorul Microsoft in pragul falimentului? Cum a fost cladit imperiul Microsoft? Dar, cel mai important, CUM sa intrati in lumea viitorului (a comunicatiilor si internetului) si sa aveti succe..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Afaceri făcute împreună cu Dumnezeu: Relatări captivante despre istoria, esența și abordarea afacerii ca misiune - Hans Hamoen

Afaceri făcute împreună cu Dumnezeu oferă o introducere amplă şi inspirată a afacerilor ca misiune (BAM). Istorisirile minunate redate de Hans Hamoen sunt atât captivante, cât și instructive.-- A..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afaceri, munca si credinta

„Cartea de fata se adreseaza asadar deopotriva oamenilor de afaceri cat si celor care nu sunt implicati in afaceri, celor care au experimentat o transformare spirituala a vietii prin nasterea din nou..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Arta vanzarii

O carte scrisa pentru cei "din linia intai" din orice afacere: cei care fac vanzarile. Zig Ziglar spune ca a inteles ce inseamna vanzarile in momentul in care, copil fiind, a vazut un vanzator de B..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Averi, bogății și bani. Principiile biblice de administrare a finanțelor - Craig Hill, Earl Pitts

Craig Hill și soția lui Jan locuiesc lângă Denver, Colorado, SUA, unde conduc Family Foundations International (FFI). Aceasta este o misiune prin care sunt organizate în toată lumea seminare cu po..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Cei 12 factori ai succesului in afaceri

"Ce s-ar intampla daca ai hotari sa iti incepi afacerea la care ai visat dintotdeauna? Ce s-ar intampla daca nu ti-ar pasa ce gandesc ceilalti? Ce s-ar intampla daca de data asta ai actiona? [...] Sti..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Cei 7ani - Cele 7 principii de leadership, autor Alin Sebastian Ispas

Cei 7ani - Cele 7 principii de leadership, autor Alin Sebastian Ispas. Leadershipul nu se naste, se invata. Trebuie doar sa traiesti. Si sa evaluezi. A trai... Cat de banal suna acest verb. Toat..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Cum sa devii maestru in arta vanzarii - Tom Hopkins

Esecul e o pierdere de vreme mai ales cand s-a demonstrat faptul ca strategiile de succes dau rezultate, iar tu esti liber sa ti le insusesti. Tehnicile descrise in aceasta carte au fost testate in..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

De ce imi place ziua de luni - John D. Beckett

Cum sa reusesti in afaceri fara sa-ti vinzi sufletul. Pornesti cu greu lunea spre serviciu? Ti-e groaza de o noua saptamana de munca, de program supraincarcat, de angajati refractari, de facturi..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Descoperind libertatea financiară: Trăind în generozitatea lui Dumnezeu - Terry Moore

Toată lumea trebuie să aibă de-a face cu banii – nimeni nu este scutit.Autorul Terry Moore a avut un vis de-a face un milion de dolari până când avea treizeci de ani. La începutul anilor ‘70, el a obț..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Devenind un creator de bogăție: Avansând în binecuvântarea Împărăției

Chei care te vor duce din locul în care ești la locul în care vrei să ajungi.Ar trebui creștinii să își dorească bani?Perspectivă biblică asupra socialismului, comunismului și capitalismului.Pentru ca..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Ființa consumată. Economia și doctrina creștină - William T. Cavanaugh

Considerăm că această carte reprezintă o contribuţie la un fel de micro-economie teologică. În loc să condamnăm sau să binecuvîntăm „piaţa liberă” ca atare, vrem să ne concentrăm atenţia asupra unor î..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Liber de datorii. Reseteaza-ti GPS-ul financiar, pentru a cheltui cu scop - Ray si Shirley Noftsinger

Pentru prima oara, mentalitatea plina de credinta privitoare la seceris este pusa alaturi de concepte practice financiare despre cheltuieli, iar apoi unita cu unelte financiare pentru a accelera i..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Afişare 1 - 15 din 19 (2 pagini)