Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Bărbaţi


199 de versete dedicate bărbaților

..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Adevarata barbatie carte+ghid de studiu- Edwin Louis Cole Adevarata barbatie carte+ghid de studiu- Edwin Louis Cole
Out of stock

Adevarata barbatie carte+ghid de studiu- Edwin Louis Cole

\"A fi de sex masculin tine de nastere. A fi barbat tine de alegere. Aceasta este o carte despre alegere\"". - Ben Kinchlow \""Puterea de a-ti asuma responsabilitati, de a sluji celor mai slabi,..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Barbatul Imparatiei - Tony Evans

Urmeaza sfaturile lui Tony Evans in timp ce te conduce spre adevarata masculinitate. Vei vedea de ce ii place ca este barbat – si vei vedea ca cei care te iubesc iti vor multumi pentru ca ai citit c..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Cartea barbatului matur - David DeWitt

”Ce face un barbat adevarat? Hristos si apostolii au pus accentul pe doua aspecte, fara ca vreunul dintre ele sa fie mai important decat celalalt: 1. Evanghelia,cautarea si cresterea oamenilor pent..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Cele cinci limbaje ale iubirii. Editia pentru barbati - Gary Chapman

Bestseller international, volumul "Cele cinci limbaje ale iubirii. Editia pentru barbati. Cum sa-i arati partenerei ca esti implicat trup si suflet in relatie" a fost tradus in aproape 40 de limbi ..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Creierul barbatului - Louann Brizendine Creierul barbatului - Louann Brizendine
Out of stock

Creierul barbatului - Louann Brizendine

Descriere carte: Cercetatoarea americana Louann Brizendine, fondatoarea primei clinici din tara pentru studiul diferentelor dintre barbati si femei in privinta creierului, a comportamentului si..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Doar pentru bărbați. Un ghid simplu despre viața lăuntrică a femeilor - Shaunti Feldhahn, Jeff Feldhahn

In sfarsit vei putea sa o intelegi!Daca esti ca majoritatea barbatilor, ai consumat multa energie incercand sa intelegi ce vrea o femeie, ce o scoate din sarite si cum sa o faci fericita.Vestea buna e..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Doisprezece barbati obisnuiti - John MacArthur

Doisprezece barbati obisnuiti Cum i-a modelat Invatatorul pe ucenicii Lui si ce-Si doreste sa faca si din tine Cine au fost acesti barbati? Nu au fost niste sfinti Nu au fost niste eruditi Nu..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Fii bărbat! Să devii bărbatul care ai fost creat de Dumnezeu să fii - Mark Batterson Fii bărbat! Să devii bărbatul care ai fost creat de Dumnezeu să fii - Mark Batterson
Out of stock

Fii bărbat! Să devii bărbatul care ai fost creat de Dumnezeu să fii - Mark Batterson

Fii bărbat! Formează un bărbat!Cândva pe parcurs, cultura noastră a pierdut felul în care definea bărbăţia, lăsând generaţii întregi de bărbaţi şi bărbaţi în devenire confuzi cu privire la rolur..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Inima neinfricata. Descopera misterul sufletului unui barbat - John Eldredge

CE AR FI DACA...? Daca ai avea permisiunea sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat, ce ai face? Nu iti pune problema cum vei face ceea ce iti propui; asta ti-ar reteza din start toate visurile. C..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Libertate pentru tati - David Glenn

Cei mai multi barbati cauta implinirea in munca, posesiuni sau recreere. Dar atunci cand suntem fortati sa ne oprim si sa ne gandim la aceasta, recunoastem cu totii ca tanjim dupa ceva mai mult... D..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Minciuni pe care le cred bărbații, și adevărul care îi eliberează - Robert Wolgemuth

Clară, interesantă, lucrată cu măiestrie și, mai presus de orice, ancorată în Adevăr. Această carte va schimba viețile multor bărbați. -- BOB LEPINEMinciunile apar în diferite forme și dimensiun..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Puterea rugaciunii unui sot - Stormie Omartian

Barbatilor, ce va doriti cu adevarat pentru casniciile voastre? Iti iubesti sotia - si nu iti doresti altceva mai mult decat sa o vezi fericita, cum infloreste si creste alaturi de tine. Nu exis..

20,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Revolta. Bătălia epică pentru cea mai fără-de-tați generație din istorie - Kris Vallotton

Se duce o luptă aprigă pentru câștigarea acestei generații Tatăl joacă unul dintre cele mai influente roluri din viața unei persoane. Cu toate acestea, tot mai mulți bărbați abandonează această che..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Şi bărbaţii buni se mânie - Bill Perkins

Şi bărbaţii buni se mânie - Bill Perkins În aceasta carte exceptionala, Bill Perkins relateaza intamplari reale din viata unor barbati buni care se confruta cu mania...barbati care isi fac rau lor ..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Afişare 1 - 15 din 16 (2 pagini)