Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Căsătorie / Familie


"Prostia" dragostei - George Uba

Se pare insa ca acest tip de prostie a dragostei este singura sansa de a salva o relatie maritala afectata de virusul iubirii incomplete. Se pare ca este unica forta care poate reabilita un cuplu pl..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

10 Aşteptări de la un TATĂ

Ajuta-ti copiii sa navigheze intr-o lume plina de provocari Ce poti face ca tata pentru a influenta pozitiv viata copiilor tai Cresterea copiilor n-a fost niciodata o misiune usoara, dar par..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

12 minciuni pe care soţii le spun soţiilor

Descrierea produsului   Soţul spune: "Te voi iubi si te voi preţui toatã viaţa", dar dupã ceremonie pare sa o mute imediata pe soţia lui cu câteva trepte mai jos pe lista sa de prioritaţi. ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

7 minute în familie. Vol 1 (pachet 1+2) - Ileana Radu

Pastile pentru suflet Pachetul 7 minute in familie contine: • Volumul 1: Viata noastra cea de toate zilele (274 pagini) • Volumul 2: Ceasurile vietii si timpul lui Dumenzeu (208 pagini), imagini co..

80,00 RON Fără TVA: 76,19 RON

9 minciuni care îți vor distruge căsnicia și adevărurile care o vor salva și o vor elibera - Robert Paul, Greg Smalley

CUNOŞTI ADEVĂRUL DESPRE CĂSNICIE? SAU DESPRE ACESTE MINCIUNI?Nouă minciuni despre căsnicie sunt foarte agresive în cultura noastră şi în biserică. Minciuni precum: „Ai nevoie doar de dragoste” distrug..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Această căsătorie efemeră. O parabolă a statorniciei - John Piper

Reflectând asupra a patruzeci de ani de căsătorie, John Piper ne îndreaptă atenția asupra esenței acesteia, de păstrare a legământului și înălțare a lui Hristos—solul fertil pentru o creștere sp..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Acum vorbim aceeaşi limbă

Introducere În lumea noastră contemporană, puţine sunt lucrurile mai importante pentru biserică decât adresarea nevoilor vădite ale familiilor creştine. În trecut, erau mulţi cei care credeau că pr..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Ajutor pentru o comunicare eficientă. O lună de studiu împreună pentru o căsnicie mai bună - Viorel Iuga

Apariţia unui astfel de studiu va surprinde prin multe lucruri. El vine în urma apariţiei unor cărţi despre căsnicie şi, prin scurtimea lui, ar putea părea ceva în plus. Programul acesta de studiu..

10,00 RON Fără TVA: 9,52 RON

Am iubit o fata - Walter Trobisch

Autorul acestei carti, Walter Trobisch, a fost pastor luteran german, nascut la Leipzig, cu studii de teologie facute la universitatile din Viena, Leipzig, Heidelberg, Rock Island (SUA) si Paris. S..

7,00 RON Fără TVA: 6,67 RON

Anotimpurile dragostei. Putem găsi dragostea acolo unde nu ne așteptăm - Jeffrey & Pattiejean Brown

Fiecare anotimp este o monedă cu două fețe, cu munții pe o parte și văile pe cealaltă.Anotimpurile dragostei este despre sărbătorirea culmilor și eludarea capcanelor. Această călătorie este pentru..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Antilopa din camera de zi - Melanie Shankle

Se spune despre casnicie ca e asemenea nebuniei, in sensul ca ambele presupun angajament. Inteleg foarte bine lucrul acesta.Cand te afli in acele prime etape aiuritoare ale intalnirilor, nu te gand..

24,76 RON Fără TVA: 24,76 RON

Arta de a fi casatorit

Cuprins 1. O poti lua oricand de la inceput 2. La inceput... 3. Prietenia, alegerea, unirea, fidelitatea 4. Sexualitate, intimitate, tandrete 5. Barbatul, femeia si comunicarea 6. T..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus - John Gray

Lucrarea de fata este un manual al relatiilor de dragoste in anii '90. El dezvaluie felul in care se deosebesc barbatii de femei in toate domeniile vietii. Si nu numai ca cele doua sexe comunica d..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Cartea casatoriei - Hermann von Keyserling

Cartea casatoriei: o noua interpretare nascuta din armonia vocilor unei elite intelectuale a secolului XX - initiata si editata de Contele Hermann von KeyserlingHermann von Keyserling (1880-1946) ..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Casa de piatra - Florin si Ana Corde

Dumnezeu este Creatorul, Inventatorul familiei. Familia nu este inventia omului. Daca El a inventat familia, inseamna ca a scris si „normele” pentru buna ei functionare. Familia ne-a fost data pen..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Afişare 1 - 15 din 82 (6 pagini)