Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Comentarii biblice / Studii biblice

1 Corinteni 1 Corinteni
Out of stock

1 Corinteni

Aceasta excelenta expunere cuprinde valoroasele comentarii ale profesorului John Heading asupra primei scrisori a lui Pavel catre Biserica din Corint. Autorul explica in mod clar si sistematic importa..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

1 Corinteni Beniamin Faragau 1 Corinteni Beniamin Faragau
Out of stock

1 Corinteni Beniamin Faragau

Prezentare "A trăi ca un corintean însemna a trăi în lux şi în imoralitate" - afirma Merrill C. Tenny. Iar Pavel afirmă acest adevăr, atenţionându-i pe destinatarii epistolei lui: "Nu vă înşelaţi în p..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

1 Cronici - Beniamin Faragau

Scrierea cărţii Cronici, cu cele două volume ale ei, încheie canonul ebraic al Vechiului Testament.  De-a lungul scrierii, cronicarul n-a intenţionat să redea istoria, ci s-o interpreteze. Așada..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

1 si 2 Tesaloniceni - Beniamin Faragau

..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

1 și 2 Corinteni - traducere și comentariu - Hans Klein

Un comentariu care s-a născut din necesitate practică pentru biserica aflată sub comunism și, ulterior, pentru o biserică ce trăia sub condițiile libertății postcomuniste.Hans Klein este omul faţă..

90,00 RON Fără TVA: 85,71 RON

1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau 1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau
Out of stock

1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau

"M-am luptat lupta cea buna, mi-am ispravit alergarea, am pazit credinta. De acum, ma asteapta cununa neprihanita, pe care mi-o va da, in <<ziua aceea>>, Domnul, Judecatorul cel drept. Si ..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

1&2 Petru

Prezentare Parcurgerea epistolelor soborniceşti ale apostolului Patru ne obligă uneori să ne frământăm cu frânturi de text în care aturoul alunecă în spaţiile de taină ale veşniciei sau ale tărâmului ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

1,2 Tesaloniceni

Autor: John Stott ne invită să descoperim în paginile epistolelor către tesaloniceni o întreită comoară: inima unui Pavel autentic, nu doar a unui apostol în exerciţiul funcţiunii, ci a omului ca..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

2 Petru - Eric Scott

Dumnezeu vrea sa intelegem ca aceasta epistola este o scrisoare personala pentru fiecare dintre noi, care vine din inima Lui pentru incurajarea noastra in aceaste vremuri din urma. Teologii liberal..

11,00 RON Fără TVA: 10,48 RON

2 Timotei

Să nu-ţi fie ruşine de Hristos "De aceea îţi aduc aminte să înflăcărezi darul lui Dumnezeu, care este în tine prin punerea mâinilor mele. Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

29 de parabole din Biblie. Traducere, note și interpretare - Silviu Tatu

Descoperim tainele Imparatiei lui Dumnezeu cand talcuim parabolele Bibliei.Voua v-a fost data taina Imparatiei lui Dumnezeu, dar pentru cei de afara, toate lucrurile sunt infatisate in pilde.—Marcu 4:..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

A doua venire. Semnele revenirii lui Cristos si ale sfarsitului epocii - John MacArthur

A doua venireSemne ale revenirii lui Cristos si ale sfarsitului epocii Cuprins:1. De ce trebuie sa revina Cristos 2. Este iminenta oare revenirea lui Cristos? 3. Ce mai mare cuvintare profetica a l..

14,00 RON Fără TVA: 13,33 RON

Agentii Babilonului. Ce ne spun profetiile lui Daniel despre sfarsitul vremurilor - David Jeremiah

Babilonul este in ascensiune!  In toata istoria, Babilonul a fost un simbol al celei mai rele cetati, una caracterizata de decadenta extrema, cruzime infinita, lupta pentru putere si razvrat..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Apocalipsa - Alun Ebenezer

Un comentariu scris în stil contemporan, clar și îmbietor pentru cititorii începători în domeniul comentariilor La început, cartea Apocalipsa ți se poate părea greu de înțeles și plină de simboluri..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Apocalipsa cap.4-22 - Beniamin Faragau

Apocalipsa afost si ramane o carte al carei inteles este disputat de multe scoli de interpretare. Fara sa facem abstractie de aceasta lunga istorie, in volumul de fata, vom insista pe rolul Vechiului ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Afişare 1 - 15 din 140 (10 pagini)