Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Dictionare / Enciclopedii

Atlas istoric al Reformei - Tim Dowley

Cuprinzând peste 60 de hărți noi, imagini și cronologii, Atlasul istoric al Reformei reprezintă o unealtă necesară oricui vrea să studieze perioada Reformei. Textul adițional concis, scris de un sp..

59,01 RON Fără TVA: 56,20 RON

Concordanta biblica si dictionar de nume biblice

Prefata Nimic din oferta lumii actuale nu poate inlocui ascultarea de Cuvantul lui Dumnezeu si aplicarea principiilor acestui Cuvant in viata personala si in relatiile cu semenii nostri. Pentr..

90,00 RON Fără TVA: 85,71 RON

Concordanta Biblica si Dictionar de nume biblice

Pentru un studiu aprofundat al Scripturii ai nevoie de o concordanta biblica completa. Concordanta biblica este o unealta foarte cautata de cercetatorii bibliei, pentru ca ea te ajuta sa gasesti foa..

90,00 RON Fără TVA: 85,71 RON

Dictionar de imagini si simboluri biblice - Leland Ryken, James C. Wilhoit & Tremper Longman (editori) III

Dictionarul de imagini si simboluri biblice a fost conceput ca o carte de referinta care sa-i ajute pe cititorii, pe cercetatorii si pe invatatorii Bibliei in explorarea lumii fascinante si variate..

230,00 RON Fără TVA: 219,05 RON

Dictionar enciclopedic de personaje biblice. Numele persoanelor din Biblie, de la A la Z - Richard R. Losch

Dicţionarul enciclopedic de personaje biblice îşi merită cu prisosinţă numele: veţi găsi realmente fiecare personaj din Biblie în această lucrare exhaustivă şi fascinantă. De la primul articol, cel ..

115,00 RON Fără TVA: 109,52 RON

Dictionar pentru studiul limbii grecesti a Noului Testament (Compact) - Matthew S. DeMoss

Studentul incepator al limbii grecesti a NT sau al exegezei pe textul grecesc se loveste de o sumedenie de termeni care nu sunt nici greaca, nici romana recognoscibila. Manualele de limba si exegeza, ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Dictionarul Biblic. Ed. a - II Dictionarul Biblic. Ed. a - II
Out of stock

Dictionarul Biblic. Ed. a - II

Dictionarul Biblic – este o lucrare de referinta ideala pentru persoane din cele mai diverse categorii de varsta si pregatire. Este un dictionar biblic magnific si cuprinzator care a fixat standard..

170,00 RON Fără TVA: 161,90 RON

Dictionarul Noului Testament - Daniel G. Reid (editor)

..

210,00 RON Fără TVA: 200,00 RON

Enciclopedia despre Isus - Lois Rock

Isus este Cel pe care Il urmeaza crestinii, Cel a carui viata si invatatura sunt esenta credintei crestine.Aceasta carte pentru copii este o enciclopedie completa care plaseaza cu rigurozitate via..

47,00 RON Fără TVA: 44,76 RON

Enciclopedia iudaismului - Geoff King

"Enciclopedia Iudaismului" reprezinta un eveniment istoric in cadrul publicatiilor Iudaica: este prima de acest tip, intr-un singur volum, de mai bine de douazeci de ani. Mai mult de saptezeci de s..

63,00 RON Fără TVA: 60,00 RON

Introducere in Noul Testament - D. A. Carson

Prezenta lucrare, intitulată Introducere în Noul Testament, oferă o „introducere cu totul deosebită”, ceea ce înseamnă că va analiza aspectele istorice legate de paternitatea cărţilor, data scrierii..

140,00 RON Fără TVA: 133,33 RON

O istorie ilustrata a Tarii Sfinte - Peter Walker

„Fotografii admirabile de mari dimensiuni, corelate şi explicate de un text consistent, cuprinzând 4 000 de ani de istorie a Ţării Sfinte, într-un mod care îi va îmbogăţi pe experţi şi îi va edifica..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)