Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Eseuri / Meditaţii / Ilustraţii


Cercetare asupra intelectului omenesc - David Hume

CUPRINS Cuvînt înainte la ediţia a II-a Personalitatea şi filosofia lui David Hume (Studiu introductiv) Viaţa, omul, opera şi posteritatea ei Filosofia teoretică. Raportul dintre tratat şi..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Dacă Dumnezeu nu ar exista - G. K. Chesterton

O colecție de eseuri ale lui G. K. Chesterton, maestrul paradoxului, pe teme foarte actuale ca familia tradițională, educația religioasă, ateism etc, într-o traducere de excepție purtând semnătura..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Despre Adevar - Anselm de Canterbury Despre Adevar - Anselm de Canterbury
Out of stock

Despre Adevar - Anselm de Canterbury

  Cuprins   Notă introductivă Despre adevăr Note Postfață Conceptul de adevăr la Anselm de Canterbury   Bibliografie     Volumul de faţă conţi..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Despre inima si alte eseuri - Andrei Plesu

Suntem confiscați de „actualitate”! Adică de „știri”, „analize” politice, informații de ultimă oră, confruntări de partid și reportaje de front din peisajul instituțional al momentului. Toate „fie..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Doua eseuri despre Paradis si o incheiere - Horia-Roman Patapievici

„Deși toată viața m-am îndeletnicit cu încercarea de a înțelege lucrurile, și am căutat în toate, în mult mai mare măsură decât plăcerea mea, luciditatea fără rest, a mea și a culturii, foarte târ..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Istorioare si pilde - Emil Constantinescu Istorioare si pilde - Emil Constantinescu
Out of stock

Istorioare si pilde - Emil Constantinescu

Aceasta culegere de istorioare si pilde a fost publicata de domnul Emil Constantinescu in timp ce locuia la Giurgiu. Ele au fost adunate din diverse carti si reviste si au ca scop sa ilustreze si s..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Jurnalul lui Ion Pocaitu

Ieri, l-am întâlnit din nou pe fratele Gheorghe, pastorul de la frații baptiști, vecinul meu. De data asta l-am găsit adăpostindu-se de ploaie în stația de tramvai. Mi-a făcut și mie loc lângă el, sub..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

La izvoarele luminii. Proverbe - Traian Dorz La izvoarele luminii. Proverbe - Traian Dorz
Out of stock

La izvoarele luminii. Proverbe - Traian Dorz

4.000 proverbe versificate si comentate La izvoarele Luminii, vino suflete si bea, apa ei e tot mai dulce, cu cât bei mai mult din ea; harul ei e tot mai mare, cu cat iei mai mult din el, plinul inim..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Mahnit de impietrirea inimii lor - Petru Lascau

Putine lucruri il pot mahni pe Domnul asa cum o poate face inima impietrita a credinciosilor de azi. Multe dintre eseurile mele reflecta activitatile si atitudinile unor inimi de piatra in relatiile n..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Sămânța bună 2023

Vestea bună în mesaje pentru fiecare zi..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

Sămânța bună 2024 - carte mică

Vestea bună în mesaje pentru fiecare zi Meditații pentru fiecare zi Aspect: Broșat Număr pagini: 366 Dimensiuni: 17 × 10 × 1.3 cm..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

Stropi de roua - Alexandru Fintoiu

Eseuri crestine Din cuprins (partial) 1 Mai duhovnicesc 8 Martie, un moment pentru toţi 14 Februarie, o zi ca oricare alta 2017 este despre a fi Aceasta este ziua Alegând robia lui Isus As..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)