Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Romane / Povestiri

Suzana. Ei vor fi ai mei - Marjorie Buckingham

Marjorie Buckingham, renumita scriitoare britanica, este cunoscuta deja cititorilor din Romania prin romanele de succes Genoveva si Doroteea.Romanul deosebit de captivant Suzana ne introduce de acea..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

A doua sotie - Kristina Roy

In aceasta povestire, cunoscuta autoare descrie cum o fata devine a doua sotie a unui taran ursuz, aduce bucurie si o viata noua in familia acestuia cu cinci copii orfani, cum reuseste sa-si puna p..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

Abdul & Dl. Friday, Niciunul nu doreste sa ajunga in cer fara celalalt - David Leatherberry

Aceasta carte este o relatare bazata pe o intamplare adevarata despre un musulman devotat si un crestin dedicat. Fiecare era gata sa moara pentru celalalt, dar niciunul nu putea fi clintit din cred..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Abigail - Seria Sotiile Regelui David, vol.2 - Jill Eillen Smith

Seria Sotiile regelui David  O trilogie despre inceputurile monarhiei lui Israel, in care evenimentele sunt infatisate prin perspectiva a trei dintre sotiile regelui David, femei remarcab..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Abigail. Întoarcerea unei fiice rătăcitoare - Lily A. Bear

Abigail este o poveste adevărată răscolitoare despre felul în care Dumnezeu Și-a recucerit fiica cea rătăcitoare și nefericită.Abigail și-a dăruit inima Domnului încă de la o vârstă fragedă, dar, ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Adăpostul. Seria "Cetăți de scăpare". Vol. 2 - Connilyn Cossette

Fiica unui mare preot păgân, Sofea, își găsește refugiul în libertatea oferită de apele mării, acolo unde uită pentru moment de toate necazurile cu care se confruntă. Dar când pirații îi atacă sat..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Al doisprezecelea imam - Joel C. Rosenberg

roman Rosenberg te duce intr-o lume in care putini vor intra vreodata. Tine-te bine – turbulentele si virajele bruste nu vor intarzia sa apara.   Orientul Mijlociu este macinat de tensiuni. ..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

Ale cui sunt valurile? - Amanda Dykes

La finalul celui de-al Doilea Război Mondial, când cei rămași în viață trebuie să-și găsească o ancoră pentru a face față vieții fără cei dragi pe care i-au pierdut, Robert Bliss, cu sufletul sfâș..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Am aflat cine sunt. Tu ce ai face cu un nou inceput? - Ioana Podina

Slăbuță și cu părul semi-dezordonat, cu pantaloni prea scurți și cu bagaje prea multe pentru vârsta ei, Aisha ajunge în Crayton.Nu a fugit de acasă, ci a fost trimisă aici - la matușa ei, Nana. Da..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Anne din Avonlea. Seria - Anne de la Green Gables - L.M Montgomery

In acest al doilea volum al seriei, a regasim pe Anne, in varsta de 16 ani, invatatoare in satucul ei. Desi nu mai este copil, si-a pastrat intacte zburdalnicia, puterea de a-si imagina povesti, c..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Anne din Ingleside. Seria "Anne de la Green Gables". Vol. 6 - L. M. Montgomery

Anne este mamă a 6 copii (3 băieţi şi 3 fete). Viaţa, la Ingleside, noua lor casă, în care s-au mutat, după ce au plecat din Căsuţa Visurilor, e permanent plină de surprize, aventuri şi boacăne al..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Anne in casa visurilor sale - L.M Montgomery

Anne si Gilbert s-au casatorit. Au plecat din Avonlea si s-au stabilit intr-un mic sat de pescari, in care Gilbert a primit un post de medic. Locuiesc in casa visurilor Annei-cea-fara-de-pereche s..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Anne, cea de pe Insulă. Seria "Anne de la Green Gables". Vol. 3 - L. M. Montgomery

În acest al treilea volum, Anne îşi părăseşte casa dragă, Green Gables, părăseşte Avonlea şi chiar şi Insula Prinţului Eduard, pentru a merge să-şi continue studiile, la Universitatea din Redmond,..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Anne. Vacanțe pe Insulă. Vol. 5 - L. M. Montgomery

Autori clasici pentru tinerii cititoriSeria Anne de la Green GablesFetița orfană de altădată care acum are 18 ani devine un deschizător de drumuri — prima fată din Avonlea care pleacă la facultate..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Apus - Seria rasarit de soare vol.4 - Karen Kingsbury

Puterea iubirii unei familii si miracolul tamaduitor al rascumpararii  UN NOU CAPITOL Lasand in urma pentru moment exigentele vietii de la Hollywood, Dayne si Katy Matthews continua sa se ad..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Afişare 1 - 15 din 267 (18 pagini)