Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Tineri / Adolescenţă


Portret de domnișoară: frumusețe, feminitate, identitate - Kristen Clark, Bethany Baird

ntr-o cultură în care frumusețea și succesul sunt definite după criteriile industriei de modă și ale carierismului, nu e de mirare că avem o perspectivă distorsionată asupra feminității. Standarde..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Adevarata dragoste - Ce ne invata biblia despre relatiile de prietenie si casatorie - Chris Richards si Liz Jones

Speri sa gasesti adevarata dragoste si vrei sa te comporti in relatia ta de prietenie intr-o maniera care sa-L onoreze pe Dumnezeu? Te intrebi ce legatura este intre intalnirile romantice si casator..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Adevăruri mari pentru inimi fragede. Să învățăm împreună despre măreția lui Dumnezeu - Bruce A. Ware

Evident ca este usor sa le vorbesti copiilor despre marile adevaruri ale credintei crestine cand tu esti profesor de teologie. Dar noi, ceilalti, cum procedam?In Adevaruri mari pentru inimi fraged..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

Ascensiunea. Un devoțional pe un an pentru adolescenți și tineri - Ruth Chesney

În cartea de față vei găsi subiecte diferite – creație și apologetică, biografii, lecții practice pentru trăirea creștină zilnică și studii despre personaje și învățături biblice. Unele dintre subiect..

59,00 RON Fără TVA: 56,19 RON

Băieți de caracter care au devenit oameni de onoare - Archer Wallace

SUCCES, REALIZARI, VALORI... sunt concepte spre care majoritatea aspira, dar, intre noi si oportunitatile pregatite de Dumnezeu este un pod pe care nu multi au indrazneala sa il paseasca. NOUA e..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Băieți de caracter care au schimbat lumea - Archer Wallace

La fel ca protagoniştii povestirilor relatate în cartea de faţă, şi noi, cel puţin o dată în viaţă, ne găsim în faţa podului dintre noi şi oportunităţile pregătite de Dumnezeu pentru viaţa noastră..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Băieți de caracter care nu au renunțat niciodată - Else E. Egermeier

La fel ca protagonistii povestirilor relatate in cartea de fata, si noi, cel putin o data in viata, ne gasim in fata podului dintre noi si oportunitatile pregatite de Dumnezeu pentru viata noastra..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Cărarea tinereții curate - Traian Dorz

Cărarea tinereții curateDomnul nostru Iisus Hristos a iubit copiii şi tineretul – şi El ne-a învăţat şi pe noi să-i iubim. Pentru că tineretul este Viitorul. Dacă este tineretul sănătos – viitor..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Caut... ajutor pentru o viata! - Viorel Dascalu

Fie ca recunoastem, fie ca nu, traim intr-o perioada cu un nivel de spiritualitate foarte scazut. Acest fapt se rasfrange asupra tuturor domeniilor vietii. Sa ne reamintim ca Dumnezeu doreste sa ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Ce ești tu, dragoste? Celibat, curtare, căsătorie - Kristen Clark, Bethany Baird

Pare că dragostea și romantismul sunt însăși fibra din care este alcătuită cultura în care trăim – dar atunci de ce oare atât de puține femei au parte de relații de dragoste împlinitoare și traini..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace - Sean Covey Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace - Sean Covey
Out of stock

Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace - Sean Covey

„Dacă Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace nu te ajută, înseamnă că ai deja o viață perfectă.” - Jordan McLaughlin, 17 ani Imaginați-vă o hartă - un ghid pas cu p..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

Cu dragoste, - Scrisorile personale și povestea de dragoste dintre Jim și Elisabeth Elliot - Valerie Elliot Shepard

Scrisorile personale si povestea de dragoste dintre Jim si Elisabeth ElliotCararile lor spre implinirea voii lui Dumnezeu i-au adus impreunaMulti au auzit de Jim Elliot, misionarul martir care in an..

57,00 RON Fără TVA: 54,29 RON

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile! - Ken Davis

Dumnezeu poate rezolva orice problema de familie—indiferent cine „a inceput“   Daca va trece cumva prin cap ca aceasta carte a fost scrisa ca sa-i invete pe tineri smecherii prin care..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Ghidul adolescentului pentru rețele sociale. 21 de ponturi pentru siguranța ta online - Jonathan McKee

Ai regretat vreodată ce ai postat?Hai să nu ne ascundem. Cât de inteligent îți gestionezi streaming-urile, mesajele, jocurile, comentariile... și orice aplicație pe care o ai în dispozitivul din ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Afişare 1 - 15 din 45 (3 pagini)