Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Tineri / Adolescenţă


Portret de domnișoară: frumusețe, feminitate, identitate - Kristen Clark, Bethany Baird

ntr-o cultură în care frumusețea și succesul sunt definite după criteriile industriei de modă și ale carierismului, nu e de mirare că avem o perspectivă distorsionată asupra feminității. Standarde..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Adevarata dragoste - Ce ne invata biblia despre relatiile de prietenie si casatorie - Chris Richards si Liz Jones

Speri sa gasesti adevarata dragoste si vrei sa te comporti in relatia ta de prietenie intr-o maniera care sa-L onoreze pe Dumnezeu? Te intrebi ce legatura este intre intalnirile romantice si casator..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Cărarea tinereții curate - Traian Dorz

Cărarea tinereții curateDomnul nostru Iisus Hristos a iubit copiii şi tineretul – şi El ne-a învăţat şi pe noi să-i iubim. Pentru că tineretul este Viitorul. Dacă este tineretul sănătos – viitor..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Caut... ajutor pentru o viata! - Viorel Dascalu

Fie ca recunoastem, fie ca nu, traim intr-o perioada cu un nivel de spiritualitate foarte scazut. Acest fapt se rasfrange asupra tuturor domeniilor vietii. Sa ne reamintim ca Dumnezeu doreste sa ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Ce ești tu, dragoste? Celibat, curtare, căsătorie - Kristen Clark, Bethany Baird

Pare că dragostea și romantismul sunt însăși fibra din care este alcătuită cultura în care trăim – dar atunci de ce oare atât de puține femei au parte de relații de dragoste împlinitoare și traini..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace - Sean Covey

„Dacă Cele 7 obișnuințe ale adolescenților extraordinari de eficace nu te ajută, înseamnă că ai deja o viață perfectă.” - Jordan McLaughlin, 17 ani Imaginați-vă o hartă - un ghid pas cu p..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

Cu dragoste, - Scrisorile personale și povestea de dragoste dintre Jim și Elisabeth Elliot - Valerie Elliot Shepard

Scrisorile personale si povestea de dragoste dintre Jim si Elisabeth ElliotCararile lor spre implinirea voii lui Dumnezeu i-au adus impreunaMulti au auzit de Jim Elliot, misionarul martir care in an..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile! - Ken Davis

Dumnezeu poate rezolva orice problema de familie—indiferent cine „a inceput“   Daca va trece cumva prin cap ca aceasta carte a fost scrisa ca sa-i invete pe tineri smecherii prin care..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Ghidul adolescentului pentru rețele sociale. 21 de ponturi pentru siguranța ta online - Jonathan McKee

Ai regretat vreodată ce ai postat?Hai să nu ne ascundem. Cât de inteligent îți gestionezi streaming-urile, mesajele, jocurile, comentariile... și orice aplicație pe care o ai în dispozitivul din ..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Intrebari pe care le pun tinerii - ed. Malcolm Horlock

Articolele din aceasta brosura vizeaza cateva dintre problemele cu care se confrunta tinerii de azi. Brosura contine articole publicate mai inainte in revista Precious Seed. Majoritatea articole..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

Iubeste inteligent! - Nancy Van Pelt

Un adolescent i-a scris unei specialiste in educatie sexuala si a intrebat-o: "Cum stie cineva cand este indragostit?" Raspunsul a fost sec, si totusi plin de seva: "Daca simti nevoia sa intrebi, inse..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Lucrarea cu tinerii. Scopuri si temelie. 9 Componente esentiale ale lucrarii cu tinerii - Doug Fields

"Nu vreau sa organizez mai multe activitati. Vreau sa am influenta asupra mai multor vieti." —Doug Fields Daca dorinta ta este sa ai influenta asupra tinerilor si sa vezi cum Dumnezeu le schim..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Mai curat ca diamantul - J. C. de Ferriere

Cuprins Introducere 1. Ce legatura exiata intre viata mea sentimentala si religia mea? 2. Este oare flirtul un pacat? 3. Sa te indragostesti sau Cand dragostea bate la usa 4. Literatura 5. ..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

Povestea lui Face. The Story of Face - Remus Runcan

Carte pentru adolescenți și tineri – cadoul perfect de sărbătoriNuvela Povestea lui Face are ca personaj principal o fetiță pe care o cheamă Face. Ea e singură la părinți. Are și o prietenă înțele..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afişare 1 - 15 din 33 (3 pagini)