Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Biserica

10 Biserici care au marcat secolul XX

Istoria dovedeste ca marii lideri crestini pot exercita – de dragul lui Isus Cristos – o influenta atat de puternica, incat aceasta sa se rasfranga asupra culturii din exteriorul zidurilor bisericii.&..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

9 Semne ale unei biserici sănătoase - Mark Dever

EDIȚIA A TREIA Retradusă și revizuită de DANIEL SUCIU Format mare 164x240mm De ce anume are nevoie o biserică pentru a fi sănătoasă? De o congregaţie numeroasă? De o parcare mare? De muzică antrena..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Adevărul de bază. Înțelegând viața Bisericii - R. Dale Yerton

Proorocul Osea a spus cu mulţi ani în urmă că „Poporul meu piere din lipsă de cunoştinţă“. Lipsa de cunoştinţă se dovedeşte a fi încă una din cele mai mari nevoi ale creştinilor de astăzi. Şi totu..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Anatomia unei biserici revitalizate: 7 constatări despre comunitățile care au evitat decesul - Thom S. Rainer

Exista speranta si pentru bisericile intrate in spirala declinului.Folosindu-se de cercetarile facute inainte si dupa publicarea cartii precedente (Autopsia unei biserici decedate), Thom Rainer sintet..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Autopsia unei biserici decedate: 12 căi pentru a-ți păstra biserica în viață - Thom S. Rainer

Nu ne dorim să vedem biserici murind.Însă, chiar dacă Biserica nu va muri niciodată, bisericile locale mor tot timpul. Această carte este scrisă pentru cei care au curajul să privească adevărul în faț..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Biserica condusă de scopuri. Creșterea ei fără compromiterea misiunii și a mesajului - Rick Warren

O carte crucială care va influența o generație de biserici"Aceasta este cea mai buna carte pe care am citit-o vreodată despre viaţa bisericii în lumea de astăzi."-- Lyle E. Schaller, consultant, Net R..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Biserica fericita - Tim McConnell

Titlul poate părea usor înselator si superficial, dar va asiguram ca titlul acesta nu se refera la fericirea facila, naiva si fortata. Este bucuria fundamentala, profunda, care provine din reali..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Biserica glorioasa. Reprezentarea lui Hristos azi - Colin Dye

Pana si aceia dintre noi care stiu ca "Biserica" este reprezentata de oameni care formeaza "trupul lui Cristos" au deseori pareri contradictorii privitoare la modul in care ar trebui sa fie organiz..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Biserica in perspectiva profetica - Comentariu Biblic din cartea Apocalipsa - John MacArthur

Cuprins: Biserica in perspectiva profetica - Apocalipsa 2-3 Indragostirea de Isus - Apocalipsa 2:1-7 Saraca Biserica bogata - Apocalipsa 2:8-11 Biserica langa tronul lui Satan - Apocalipsa 2:12..

11,00 RON Fără TVA: 10,48 RON

Biserica incotro? - Iosif Ignat

Primele 18 capitole scot in evidenta, prin lentila Scripturii si a realitatii, cateva din crizele si pericolele care hartuiesc Biserica lui Hristos in vremurile pe care le traim, cautand si soluti..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Biserica Irezistibil de influenta

O cetate asezata pe un munte, in vazul tuturor. O candela aprinsa care lumineaza cea mai intunecata incapere.   Isus a descris Biserica si influenta acesteia asupra lumii cu ajutorul unor..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Biserica irezistibil de influenta - Robert Lewis & Rob Wilkins

O cetate asezata pe un munte, in vazul tuturor. O candela aprinsa care lumineaza cea mai intunecata incapere. Isus a descris Biserica si influenta acesteia asupra lumii cu ajutorul unor metafore ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Biserica lui Hristos.Predici despre Biserica - Petru Vidu

La ce ne gandim atunci cand auzim cuvantul "biserica"? Marea majoritate a oamenilor se gandesc la o cladire. Atunci cand pronuntam acest cuvant ne vin in minte tot felul de biserici, denominatii si..

65,00 RON Fără TVA: 61,90 RON

Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc - R. Lamar Vest & Steven J. Land

Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc Revendicarea marturiei: istorisirea personala si istorisirea crestina  Innoire spirituala: suferinta si slava  Echi..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Afişare 1 - 15 din 44 (3 pagini)