Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Copii / Învăţători / Povestiri


101 intamplari preferate din Biblie - Ura Miller

Istorisirile sunt selectate din Vechiul și Noul Testament şi sunt scrise într-un stil adecvat copiilor de toate vârstele. Imaginile sunt colorate şi sugestive, astfel încât fascinează chiar şi pe ..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

25 de copii care au ajuns oameni mari - Corpus Reformatorum

Cele mai importante detalii din viețile a 25 de copii care au ajuns oameni mari cu o influență covârșitoare asupra formării și reformării religiei creștine și a orientărilor teologice.Avem plăcerea să..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

25 Intamplari preferate din Biblie - Ura Miller 25 Intamplari preferate din Biblie - Ura Miller
Out of stock

25 Intamplari preferate din Biblie - Ura Miller

25 Intamplari preferate din Biblie Cuprinde 25 de intamplari din Biblie si imagini color (selectionate din 101 Intamplari preferate din Biblie). Cartea de fata a fost conceputa pentru a-i familia..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

77 de activitati biblice pentru copii

Este timpul sa ne distram cu 77 super activitati biblice Distractia este garantata! Dar nu doar distractia, ci si invatarea. Te asteapta o multime de puzzle-uri, de harti, labirinturi, coduri s..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

77 Versete de memorat pentru toți copiii

O modalitate extraordinară de a-i ajuta pe cei mici să descopere bucuria păstrării Cuvântului lui Dumnezeu în inima lor.Parcurge cei trei pași simpli - 1, 2, 3 - și vei memora mai ușor Scriptura:1 – C..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

ABC biblic

Colecţia – Colorăm şi din Biblie învăţăm   Carte de colorat şi trasat, destinată preşcolarilor şi copiilor din clasa I. Copilul redescoperă alfabetul prin prisma cuvintelor Bibliei. Colecţie..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Aceasta este alegerea mea: mă încred în Dumnezeu! - Stanislav Podivilov, Olga Klyukina (il.)

Această carte conține o poveste despre un cneaz ager la minte și inteligent,  dar mândru și nerăbdător. Întâlnindu-se cu un tăietor de lemne și familia lui și văzând cât de puternică era cred..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Adeluta si lumea nevazuta a ingerilor - Geanina Constantin

Cine sunt ingerii? De ce nu ii vedem? De unde stim ca ingerii exista? Au si ei bunici? O multime de intrebari dau buzna in mintea ei care functioneaza ca un motoras. Din fericire, Adeluta ii are ala..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Adevarata fericire - Kristina Roy

Cei doi frati gemeni Pavel si Andrei sunt o inima si un suflet. Dar apoi legatura buna dintre ei este pusa la grea incercare atunci cand amandoi se indragostesc de aceeasi fata.Printr-un om pios din s..

9,00 RON Fără TVA: 8,57 RON

Alfabetul în versuri - Eugenia Gerber si Sanda Sandulescu

Această carte de colorat le oferă copiilor câte o imagine sugestivă și câte o strofă-catren pentru fiecare literă sau grup de litere din alfabetul românesc...

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Amanda Musselman - Velina Showalter

Pe la inceputul anului 1900, Amanda Musselman s-a mutat in Philadelhia ca sa lucreze printre oamenii saraci din oras. Ea si prietena ei, Mary, au inființat o scoala duminicala, au vizitat bolnavii..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Amy si fratii ei

..

13,00 RON Fără TVA: 12,38 RON

Anne de la Green Gables. Vol. 1 - Anne... casa cu frontoane verzi - L. M. Montgomery

A trecut ceva vreme de când primii cititori ai acestui îndrăgit roman descopereau plini de încântare lumea lui Anne Shirley din Green Gables, iar eroina rămâne, până astăzi, unul dintre cele mai i..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Anne. Casa cu frontoane verzi. Vol. 1 - L. M. Montgomery

A trecut ceva vreme de când primii cititori ai acestui îndrăgit roman descopereau plini de încântare lumea lui Anne Shirley din Green Gables, iar eroina rămâne, până astăzi, unul dintre cele mai i..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Afişare 1 - 15 din 353 (24 pagini)