Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Etică


Alegeri morale

ALEGERI MORALE Ediţia a doua O introducere în ETICĂ SCOTT B. RAE Format 148x210, 384 pagini Cartea Alegeri morale îi ajută pe studenţii din spaţiul universitar să-şi stabilească repere ..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

Cand incepe viata umana?

CÂND ÎNCEPE VIAŢA UMANĂ? Gândirea creştină şi opoziţia contemporană   Când începe viaţa umană?  Este o întrebare fundamentală şi hotărâtoare, deoarece răspunsul pe care îl dai va dezvălui mo..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Controverse sociale. Ghid de buzunar

Cand incepe viata? Ce parere avem despre celulele stem, homosexualitate, eutanasie, casatorii intre parteneri de acelasi sex si rasism? Unde isi au originea drepturile omului? Cum putem sti ce est..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Corectitudinea politică: o ideologie neomarxistă. Marxismul cultural - noua utopie - Andrei Dîrlău, Irina Bazon

In ultimii 40 ani America a fost cucerita de o ideologie: corectitudinea politica. Unii o considera o gluma. Nu e. E mortal de serioasa. Ea vrea sa altereze regulile, sa schimbe  comportament..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Cum ar trebui sa traiesc in aceasta lume? - R. C. Sproul

Cum ne rezolvam dilemele etice? Crestinii vor sa faca ceea ce trebuie. Dar poate fi greu sa stii ce trebuie sa faci. Mai mult, nu e vorba doar de marile intrebari cu care trebuie sa ne luptam - n..

4,50 RON Fără TVA: 4,28 RON

După Dumnezeu: Morala și bioetica într-o epocă secularizată - H. Tristram Engelhardt jr.

Ultima carte a lui Tristram Engelhardt, After God: Morality & Bioethics in a Secular Age, este cea mai fascinantă, scrisă în timp ce era în tratament pentru cancer și publicată în 2017. Este ..

75,00 RON Fără TVA: 71,43 RON

Eseuri de etica si politica - Gordon H. Clark

Cartea de fata reuneste patruzeci si trei de articole, aparute intr-o perioada de cateva decenii. Acestea au fost scrise pentru audiente diferite: unele articole au aparut in enciclopedii sau in ju..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Este Dumnezeu un monstru moral? Sa Il intelegem pe Dumnezeul Vechiului Testament - Paul Copan

Dumnezeul Vechiului Testament este doar un bataus, un ucigas si un opresor? Multi oameni de astazi – chiar si din Biserica – par sa creada asta. Cum trebuie sa raspunda crestinii la aceasta acuzat..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Etica creştină personală - Carl F. H. Henry Etica creştină personală - Carl F. H. Henry
Out of stock

Etica creştină personală - Carl F. H. Henry

Intr-o vreme de relativism al valorilor morale, insusi termenul de etica si-a pierdut valoarea si sensul. Omul inceputului de secol XXI percepe etica si moralitatea ca pe niste incorsetari inacceptabi..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

Etica Vechiului Testament pentru comunitatea crestina - Christopher J.H. Wright

Nimic nu bulverseaza etica crestina mai tare decat Vechiul Testament. Unii cititori se caznesc printre paginile lui si trag concluzia ca trebuie sa dea ascultare legilor morale, dar sa ignore le..

65,00 RON Fără TVA: 61,90 RON

In cautarea binelui - Patrick Nullens

Telul nostru este ca aceasta carte sa devina o "piatra de temelie" pentru o etica crestina. Nu este vorba doar de "pietre" adunate intr-un morman si cu care ai putea face orice, insa nici de un "si..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Purtatori ai luminii - David A. Noebel

  Programul „Purtători ai Luminii“ are în primul rând rolul de a te ajuta să vezi imaginea de ansamblu a realității. Pe parcursul acestui curs vei descoperi cum fiecare persoană de pe aceast..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Relativismul - Francis J. Beckwith & Gregory Koul Relativismul - Francis J. Beckwith & Gregory Koul
Out of stock

Relativismul - Francis J. Beckwith & Gregory Koul

Scriind din experienta dobandita de-a lungul anilor in apararea valorilor crestine, Francis Beckwith si Gregory Koukl ne ofera o critica a relativismului moral. Urmand linia de gandire a lui C.S.Lewis..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Spre etica Vechiului Testament - Walter C. Kaiser Jr.

Etica biblica reprezinta un subiect care a fost neglijat aproape cu totul in acest secol. In ultimii o suta de ani au existat doar opt autori care au scris lucrari majore despre etica Vechiului Test..

65,00 RON Fără TVA: 61,90 RON

Transumanismul decriptat. Metamorfiza navei lui Tezeu - Pr. Jean Boboc

Omul robotizat, omul protetic, omul bionic, cyborg-ul, hibridarea omului cu mașina, transferul de conștiință...Sunt doar câteva dintre temele unor preocupări ce păreau cândva doar science-fiction,..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)