Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Evanghelizare / Misiune

Antreprenorul misionar - Michael R. Baer

Există o diferență semnificativă între a-ți dori să începi o afacere și chiar a o face. În același mod, mulți creștini vorbesc despre afaceri aliniate cu scopurile lui Dumnezeu în lume, dar puțin merg..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Centaurul și Crucea Sudului - Marius Taciuc

Centaurul si Crucea Sudului isi propune sa aduca in prim-plan redescoperirea motivelor pentru care merita sa lucram prin orice mijloace la inaintarea Vestii Bune aici, la marginile pamantului. ..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Chemarea lui Dumnezeu pentru oameni simpli. Misiunea creștină în contextul islamic - Nicușor Tănăsescu

Prin cartea Chemarea lui Dumnezeu pentru oameni simpli, Nicușor Tănăsescu ne împărtășește modul în care a înțeles chemarea lui Dumnezeu pentru viața sa și experiențe trăite de-a lungul primilor 10..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Cum a oprit Dumnezeu pirații. Vol. 2 - Joel Beeke, Diana Kleyn Cum a oprit Dumnezeu pirații. Vol. 2 - Joel Beeke, Diana Kleyn
Out of stock

Cum a oprit Dumnezeu pirații. Vol. 2 - Joel Beeke, Diana Kleyn

Subiecte: Povestiri misionare și convertiri remarcabileSubiectele din cea de-a doua carte din seria aceasta sunt istorisiri misionare și convertiri remarcabile. Alte teme cuprinse aici sunt trăire..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Cum sa initiezi o discutie despre Imparatia lui Dumnezeu - Dr. Duke Heller

„Domnule doctor Heller, va rog sa nu va suparati, dar nu sunteti deloc sincer! Orice crestin trebuie sa poata preciza momentul cand L-a acceptat pe Cristos, altfel se joaca cu Dumnezeu.”Luat pe ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Cum sa-i evanghelizam pe martorii lui Iehova? - Florin Pop

As dori sa va spun cateva lucruri despre niste oameni care ar trebui sa fie mai mult in atentia noastra, pentru a le impartasi Evanghelia. Ne trezim, deseori, cu ei in pragul casei noastre. Acesti ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Evanghelizarea - Intreaga biserica vorbeste despre Isus - J. Mack Stiles

Aceasta este o carte care Il inalta pe Cristos si este saturata de Evanghelie, fiind o carte deosebita de oricare alta. In loc sa iti ofere o metodologie personala, ea te motiveaza profund sa prop..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Evanghelizarea – modul meu de viață. 33 de experiențe din misiune - Florin Pop

Prima carte pe care am citit-o dupa ce am devenit creștin a fost a lui Oswald Smith, Omul de care se folosește Dumnezeu, și mi-am dorit să devin un astfel de om. De atunci am început să mă rog urm..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Experiența nu este o condiție. Împlinirea trimiterii evanghelice este mai simplă decât crezi - Karl-Haffner

RugăciuneÎncredereComunicareAcceptarePrietenie Haideți să explorăm Scriptura și vom descoperi cum Dumnezeu ne-a înzestrat, pe fiecare în mod specific, să împlinim ceea ce contează cel mai mult pe..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Implicarea în răspândirea Evangheliei - Viorel Iuga

Salvatorul a venit să aducă vestea bună a păcii. În toți anii de activitate, El a vestit Evanghelia la toţi cei pe care i-a intâlnit. Pe munte, pe malul mării, în si-nagogi sau în Templu, Mântuito..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Implicarea în răspândirea Evangheliei. 20 de atitudini față de păcătoși - Viorel Iuga

Există păcate și păcătoși. Oamenii au atitudini diferite atât față de păcat, cât și față de păcătoși. Din fericire, Dumnezeu ne ajută și aici. Privind la Sfintele Scripturi, vedem că atitudinea fa..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Implicarea în răspândirea Evangheliei. Acțiuni și metode satanice de sabotare - Viorel Iuga

Diavolul există şi înşală. Oricât de bun ar vrea să pară, el este rău. Chiar de la început a fost un mincinos, un impostor şi un înşelător. Aşa a fost şi aşa va rămâne. Istoria ne spune deschis câ..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Implicarea în răspândirea Evangheliei. Scuzele celor ce nu se implică - Viorel Iuga

Ati observat ca aproape de fiecare data și in fiecare domeniu invocam scuze legate de ceea ce nu avem? V-ati gandit ca ar fi vremea sa fim onesti si sa socotim si ce avem? Prin bunatatea lui Dumne..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Manualul misionarului contemporan - Marjorie A. Collins

Publicat anterior sub titlul Manual pentru candidatii acceptati la misiune, materialul de fata a fost editat si actualizat, incluzand informatii noi, pentru a acoperi experienta de pe campul de misi..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Misiunea. Biserica impanzeste lumea - Andy Johnson

Biserica a primit sarcina misiunii de a face ucenici din toate neamurile. Biserica locala isi indreapta adesea eforturile in multe directii, fara sa aiba o viziune clara care sa o calauzeasca in ..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Afişare 1 - 15 din 20 (2 pagini)