Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Formare / Lideri

Leadership: puterea inteligentei emotionale Daniel Goleman

Cartea de faţă, despre puterea inteligenţei emoţionale în leadership, este prima culegere cuprinzătoare în care autorul îşi adună descoperirile cheie în domeniu. Acest material, adeseori extras di..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

730 zile de self leadership - Sav Alin

Dincolo, insa, de sfaturile practice si pertinente care abunda pe paginile aceste carti, cartea lui Alin Sav este o cronica a accidentului teribil prin care el si Mihaela, atunci logodnica lui, asta..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Atitudinea oamenilor impliniti - Philip Baker

Lucrurile tangibile sunt suverane atunci cand vorbim despre atragerea atentiei. A arata bine, a avea cat mai multi bani par a fi aspectele cele mai importante. Sunt evidente si tentante, usor de ma..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Campul de batalie al mintii - Joyce Meyer

Se da un razboi, iar mintea ta este campul de batalie. Vestea cea buna este ca Dumnezeu lupta de partea ta! Grijile, indoiala, confuzia, depresia, mania si sentimentele de condamnare... to..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Castiga aurul - John C. Maxwell Castiga aurul - John C. Maxwell
Out of stock

Castiga aurul - John C. Maxwell

John C. Maxwell, expertul in leadership recunoscut la nivel international, orator si autor care a vandut peste 13 milioane de carti, a asteptat patruzeci de ani pentru a scrie Leadership de aur, bests..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Cei mai destepti copii din lume si modelele de invatamant care i-au format - Amanda Ripley

Cei mai privilegiati copii din America beneficiaza de scoli cu tehnologie de varf si de parinti bine educati. Cu toate astea, au rezultate mai slabe la matematica, de exemplu, decat copiii din alte ..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Cele 5 niveluri ale leadershipului - John C. Maxwell

Intr-un limbaj extrem de accesibil si prin intermediul unor exemple concrete, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat i..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cele 7 legi ale invatarii - Bruce Wilkinson

O carte pentru profesori, parinti si angajatori  Autorul Bruce H. Wilkinson, presedintele si fondatorul organizatiei Walk Thru the Bible [Calatorie prin Biblie] cu sediul in Atlanta, Georgia, S..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

Cele 7 tipuri de personalitate financiara - Tommy Brown

Descopera cum te-a creat Dumnezeu sa gestionezi banii„Aceasta carte te va ajuta sa iti analizezi profund personalitatea financiara data de Dumnezeu. Odata ce o vei intelege, vei putea gasi liniste..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Chazown - Craig Groeschel

Defineste-ti viziunea. Urmeaza-ti pasiunea. Traieste-ti viata cu scop. Chazown este termenul ebraic pentru visul, revelatia sau viziunea pe care Dumnezeu a avut-o cu privire la tine atunci cand te-a ..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Cheia este să fii. Un proces de ucenicizare pentru creștini - Michael P. Haynes

Cheia este sa fii. Un proces de ucenicizare pentru crestini este un ghid menit sa-i ajute pe crestini sa descopere esenta a ceea ce Dumnezeu i-a creat, i-a chemat si i-a inzestrat sa fie. Oamenii,..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Chemare periculoasă. Confruntarea provocărilor unice ale lucrării pastorale - Paul David Tripp

ATENȚIUNE!Către pastori și profesori, seminariști și studenți, lideri de biserică și enoriași – către oricine își ia în serios rolul ce îi revine în protejarea lucrării de pastorat!„Dacă ești în..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Conducerea cutezatoare - Bobb Biehl

Citind cartea CONDUCEREA CUTEZATOARE, speranta mea este ca vei reusi sa smulgi tarusii care te trag inapoi. Esti probabil mult mai capabil decat crezi tu ca esti. Esti mult mai matur si mai echipat..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Conducerea spirituala - J. Oswald Sanders

Tanar pastor fiind, cartea lui J. Oswald Sanders, Conducerea spirituala, a fost cea dintai carte pe care am citit-o si care mi-a orientat atentia asupra subiectului conducerii. Ea m-a lansat de ma..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Croind un traseu temerar. Instruirea liderilor pentru lucrare in secolul al XXI-lea - Andrew Seidel

"Croind un traseu temerar e ca o busola. Avandu-L pe Isus drept Nordul magnetic, fiecare pagina iti ofera sfaturi practice care sa te conduca inspre o si mai adanca intelegere a harului si milei lui D..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Afişare 1 - 15 din 81 (6 pagini)