Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Închinare

Actul periculos al inchinarii - Mark Labberton

De ce nu s-au închinat cei trei tineri evrei din Babilon la ordinul împaratului Nebucadnetar? Autorul raspunde: pentru ca au evaluat pericolele închinarii si au decis ca pericolul cel mai mare nu îl..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Ce s-a intamplat cu inchinarea? - A. W. Tozer Ce s-a intamplat cu inchinarea? - A. W. Tozer
Out of stock

Ce s-a intamplat cu inchinarea? - A. W. Tozer

Inainte de moartea sa in 1963, dr.A.W.Tozer si-a exprimat opinia cum ca "inchinarea placuta inaintea lui Dumnezeu este bijuteria care lipseste coroanei in crestinismul evanghelic". El a dorit sa scrie..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Inchinarea - giuvaerul pierdut ale bisericii evanghelice - A.W. Tozer

Inchinarea este giuvaerul pierdut in evanghelismul modern. Suntem organizati; lucram; avem propriile noastre agende. Avem aproape totul, dar exista un lucru pe care bisericile, chiar si bisericile..

2,50 RON Fără TVA: 2,38 RON

Închinarea contemporană. 10 aspecte îngrijorătoare. Refecții asupra implicațiilor acestora pentru biserică - Terry L. Johnson

Considerați această cărțulie un abecedar despre motivul pentru care bisericile ar trebui să reziste presiunii de a adopta formele care au apărut în legătură cu Mișcarea de Închinare Contemporană (engl..

16,00 RON Fără TVA: 15,24 RON

Inchinarea si lauda in acord - Simion Buzduga

Pentru a-si sutine demersul Simion Buzduga face o ampla analiza istorica si comparativa a adevaratei inchinari si a falsei inchinari. Adevarata inchinare care vine din vesnicia lui Dumnezeu „umbri..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

La carma inchinarii - Dorel Pica Mengher La carma inchinarii - Dorel Pica Mengher
Out of stock

La carma inchinarii - Dorel Pica Mengher

Nu există lideri de închinare înnăscuți, ei se formează, depășindu-și propriile limite. Este important să-ți descoperi modul tău de a conduce închinarea și să-ți dezvolți abilitatea de a discerne ce..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Muzica și limbajele închinării. O perspectivă biblică, misiologică și istorică - Cristian Barbosu

Există un singur limbaj al închinării exprimat printr-un stil de muzică de închinare prescris creștinilor în Noul Testament sau nu? Interzice Dumnezeu anumite instrumente sau are El ceva de spus î..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Ofrandă necurmată. Închinarea din pespectivă biblică, istorică și practică - Richard S. Maune

Cartea abordează subiectul închinării într un mod cuprinzător. Autorul Richard Mauney prezintă bazele biblice ale închinării, oferă o expunere succintă a istoriei acesteia şi, în final, atinge cel..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Ofrandă necurmată. Închinarea din pespectivă biblică, istorică și practică. Ghid de studiu - Richard S. Maune

Ghidul de studiu însoțește cartea Ofrandă necurmată: Închinarea din perspectivă biblică, istorică și practică. Acest ghid este de mare ajutor în studiul individual. În același timp, recomandăm cu ..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Psalmii și închinarea contemporană. Fenomenul muzicii moderne din perspectiva Cărții de cântări a Bibliei. Un ghid pentru evaluare

În ultimii aproximativ 60 de ani s-au petrecut cele mai dramatice și rapide schimbări în Biserica Protestantă (și neo-protestantă) spre deosebire de orice altă perioadă de la Reforma Protestantă încoa..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Puterea laudei si a inchinarii - Terry Law, Jim Gilbert

Cu o sinceritate dureroasa, autorii Terry Law si Jim Gilbert descriu tragediile din viata lui Terry care l-au condus spre o mai mare profunzime a lucrarii lui Dumnezeu in viata sa. In periplul..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Rasunetul secerisului - J. Nathan Corbitt

Martin Luther, observand rolul muzicii in inchinare, a spus intr-o imprejurare: „cel ce canta se roaga de doua ori”. Fiind un insotitor vital pentru predicare si invatare – si intr-o oarecare masur..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Să cântăm! Puterea transformatoare a cântării - Keith Getty, Kristyn Getty

Să cântăm! s-a născut din pasiunea familiei Getty pentru cântarea în biserică și a fost șlefuită de-a lungul nenumăratelor lor turnee prin toată lumea, unde au avut ocazia să cânte, să asculte, să..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Ungere divină în laudă și închinare - Norman Holmes

CUPRINSCapitolul 1: CREAREA ȘI DENATURAREA MUZICIICapitolul 2: ÎNCHINAREA: ACCEPTATĂ ȘI RESPINSĂ!Capitolul 3: RESTAURAREA ÎNCHINĂRII DE CĂTRE DAVIDCapitolul 4: CUM SĂ NE ÎNCHINĂM „ÎN DUH”C..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)