Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Închinare

Actul periculos al inchinarii - Mark Labberton

De ce nu s-au închinat cei trei tineri evrei din Babilon la ordinul împaratului Nebucadnetar? Autorul raspunde: pentru ca au evaluat pericolele închinarii si au decis ca pericolul cel mai mare nu îl..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Cântați o cântare nouă. Recuperarea cântului psalmilor în Biserica de azi - Joel R. Beeke, Anthony T. Selvaggio

Cartea Psalmilor ocupă un loc unic în Scriptură deoarece ea conține atât Cuvântul lui Dumnezeu către oameni cât și cuvintele oamenilor către Dumnezeu. Din nefericire, cântul psalmilor nu mai este o pa..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Ce s-a intamplat cu inchinarea? - A. W. Tozer Ce s-a intamplat cu inchinarea? - A. W. Tozer
Out of stock

Ce s-a intamplat cu inchinarea? - A. W. Tozer

Inainte de moartea sa in 1963, dr.A.W.Tozer si-a exprimat opinia cum ca "inchinarea placuta inaintea lui Dumnezeu este bijuteria care lipseste coroanei in crestinismul evanghelic". El a dorit sa scrie..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Cum trebuie să ne închinăm? Pledoarie pentru restaurarea principiului regulator al închinării în biserica de azi - Sam Waldrom

De ce și cum să aplicăm Sola Scriptura la închinarea bisericii!Cum ar trebui să ne închinăm duminica? Răspunsul oferit de Dr. Waldron este biblic, sensibil, sistematic și (uneori) apăsat. Ex..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Ești al Meu (4 voci) - Jubilate

Vă oferim partitura Ești al Meu în 2 variante: pentru 3 voci (SAB) și pentru 4 voci (SATB), cu dorința de a răspunde nevoilor mai multor coruri. Corurile mai mici vor găsi cele 3 voci accesibile, teno..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Inchinarea - giuvaerul pierdut ale bisericii evanghelice - A.W. Tozer

Inchinarea este giuvaerul pierdut in evanghelismul modern. Suntem organizati; lucram; avem propriile noastre agende. Avem aproape totul, dar exista un lucru pe care bisericile, chiar si bisericile..

2,50 RON Fără TVA: 2,38 RON

Închinarea contemporană. 10 aspecte îngrijorătoare. Refecții asupra implicațiilor acestora pentru biserică - Terry L. Johnson

Considerați această cărțulie un abecedar despre motivul pentru care bisericile ar trebui să reziste presiunii de a adopta formele care au apărut în legătură cu Mișcarea de Închinare Contemporană (engl..

16,00 RON Fără TVA: 15,24 RON

Inchinarea si lauda in acord - Simion Buzduga

Pentru a-si sutine demersul Simion Buzduga face o ampla analiza istorica si comparativa a adevaratei inchinari si a falsei inchinari. Adevarata inchinare care vine din vesnicia lui Dumnezeu „umbri..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

La carma inchinarii - Dorel Pica Mengher La carma inchinarii - Dorel Pica Mengher
Out of stock

La carma inchinarii - Dorel Pica Mengher

Nu există lideri de închinare înnăscuți, ei se formează, depășindu-și propriile limite. Este important să-ți descoperi modul tău de a conduce închinarea și să-ți dezvolți abilitatea de a discerne ce..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Muzica și limbajele închinării. O perspectivă biblică, misiologică și istorică - Cristian Barbosu

Există un singur limbaj al închinării exprimat printr-un stil de muzică de închinare prescris creștinilor în Noul Testament sau nu? Interzice Dumnezeu anumite instrumente sau are El ceva de spus î..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Ofrandă necurmată. Închinarea din pespectivă biblică, istorică și practică - Richard S. Maune

Cartea abordează subiectul închinării într un mod cuprinzător. Autorul Richard Mauney prezintă bazele biblice ale închinării, oferă o expunere succintă a istoriei acesteia şi, în final, atinge cel..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Ofrandă necurmată. Închinarea din pespectivă biblică, istorică și practică. Ghid de studiu - Richard S. Maune

Ghidul de studiu însoțește cartea Ofrandă necurmată: Închinarea din perspectivă biblică, istorică și practică. Acest ghid este de mare ajutor în studiul individual. În același timp, recomandăm cu ..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Psalmii și închinarea contemporană. Fenomenul muzicii moderne din perspectiva Cărții de cântări a Bibliei. Un ghid pentru evaluare

În ultimii aproximativ 60 de ani s-au petrecut cele mai dramatice și rapide schimbări în Biserica Protestantă (și neo-protestantă) spre deosebire de orice altă perioadă de la Reforma Protestantă încoa..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Puterea laudei si a inchinarii - Terry Law, Jim Gilbert

Cu o sinceritate dureroasa, autorii Terry Law si Jim Gilbert descriu tragediile din viata lui Terry care l-au condus spre o mai mare profunzime a lucrarii lui Dumnezeu in viata sa. In periplul..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Rasunetul secerisului - J. Nathan Corbitt

Martin Luther, observand rolul muzicii in inchinare, a spus intr-o imprejurare: „cel ce canta se roaga de doua ori”. Fiind un insotitor vital pentru predicare si invatare – si intr-o oarecare masur..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)