Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Ştiinta / Creaţie

Biblia si stiinta – Cand cercetarea are intarziere

Daca se compara Biblia cu stiinta, se constata ca Biblia a fost inaintea cercetarii prin numeroase afirmatii facute. A fost nevoie de milenii pana ce, spre exemplu, urmatoarele afirmatii biblice a..

10,00 RON Fără TVA: 9,52 RON

Corpul uman. Ghid de buzunar

Cum reactioneaza corpul uman in situatii de urgenta? Este cu adevarat ochiul uman un exemplu de design gresit, asa cum le place evolutionistilor sa creada? De ce este creierul nostru mai bun decat..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Creaţie sau evoluţie, Tebuie să alegem ?  - Denis Alexander Creaţie sau evoluţie, Tebuie să alegem ?  - Denis Alexander
Out of stock

Creaţie sau evoluţie, Tebuie să alegem ? - Denis Alexander

Creaţie sau evoluţie, Tebuie să alegem ?  - Denis Alexander Colecţia transdisciplinară „Ştiinţă, Societate, Spiritualitate“ se adresează unui public larg, interesat de interacţiunea dintre şti..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Creationism contra evolutionism - Bruno Schwengeler Creationism contra evolutionism - Bruno Schwengeler
Out of stock

Creationism contra evolutionism - Bruno Schwengeler

O excelenta carte de studiu si cercetare, pentru orice om, indiferet de varsta, complet color si de o calitate deosebita a tiparului. In cazul intrebarii „Creatie sau evolutie?”, nu este, p..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Dawkins: O amagire? Fundamentalismul ateu si negarea divinului - Alister McGrath & Joanna Collicutt McGrath

Colectia "Stiinta si Religie" se adreseaza tuturor celor care doresc sa exploreze potentialitatea unui nou sistem de valori fundat pe dialogul transdisciplinar intre stiinta, religie, arta si so..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Dumnezeu si Golemul. Comentariu asupra catorva probleme in care cibernetica intra in contradictie cu religia - Norbert Wiener

„Eroul din umbră al epocii informaționale, Norbert Wiener a schimbat economia si cultura lumii."—FLO CONWAY„Lumea viitorului va fi o luptă încă mai istovitoare cu limitele inteligenței noastre, ia..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Dumnezeu şi ştiinţa - Claude Allegre

Există două tipuri de concepţii despre lume: cea oferită de religii şi de mituri şi cea propusă de ştiinţă.Religiile susţin un adevăr global, imanent, etern, complet, care include, în egală măsură, Na..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Ecuația lui Dumnezeu. În căutarea unei teorii a tuturor lucrurilor - Michio Kaku

BESTSELLER NEW YORK TIMESDe la autorul bestsellerurilor Viitorul minții umane și Viitorul omeniriiÎn căutarea unei teorii a tuturor lucrurilorEpopeea celei mai mari aventuri științifice — Sfântul Graa..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Fascinatia naturii. Curiozitati din lumea in care traim - Rich Aguilera

„Fascinația naturii” îi introduce pe cititori, mici și mari, în lumea plină de curiozități a animalelor, a mediului înconjurător și a corpului omenesc. Autorul, Rich Aguilera, pasionat el însuși de..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Oamenii-maimuţă. Separarea realității de ficțiune. Ghid de buzunar

Au evoluat oamenii din creaturi antropoide? Au gasit oamenii de stiinta fosilele verigii lipsa? Este similaritatea dintre ADN-ul uman si cel de cimpanzeu un indiciu al unei obarsii comune?Acestea ..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Origini - Sunt stiinta si Scriptura ireconciliabile? - Ariel A. Roth

Sunt, oare, ireconciliabile lumea ştiinţei şi cea a religiei? A reuşit ştiinţa modernă, cu ajutorul teoriei evoluţioniste, să combată relatarea biblică referitoare la originea vieţii? Dacă alegem să..

36,00 RON Fără TVA: 34,29 RON

Poate știința explica totul? - John C. Lennox

Poate știința explica totul? În secolul XXI avem deseori impresia că nu mai avem nevoie de religie, de vreme ce știința ne-a deslușit deja atâtea mistere ale universului. Știința și religia pur și..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Pot face roboţii dragoste? 12 întrebări despre transumanism - Laurent Alexandre, Jean-Michel Besnier

Transumanismul, manipularea condiției umane (emisiune Trinitas TV) „Școala din 2050 nu se va mai ocupa de cunoștințe, ci de creiere. Cei trei piloni ai școlii – conținutul, metoda, personalul – t..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Sapte zile care impart lumea. Inceputul conform Genesei si stiintei - John C. Lennox

La ce se referea autorul Genesei cand a scris „ziua intai”? Sunt cele sapte zile o saptamana in adevaratul sens sau perioade de timp? Daca cred ca pamantul are 4,5 miliarde de ani, inseamnă ca ref..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Stiinta Il descopera pe Dumnezeu - Ariel A. Roth Stiinta Il descopera pe Dumnezeu - Ariel A. Roth
Out of stock

Stiinta Il descopera pe Dumnezeu - Ariel A. Roth

Este universul nostru opera unui Creator? Sau viata a evoluat spontan? Poate stiinta sa isi pastreze obiectivitatea si, in acelasi timp, sa admita posibilitatea ca Dumnezeu exista?  Cartea "St..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)