Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Teologie / Exegeză


Cartea fiului risipitor. O parabola biblica in sase lecturi pentru omul contemporan Joachim Jeremias, Vasilios Gondikakis, Marko Ivan Rupnik, Nicolae Steinhardt, Jean-Luc Marion, Constantin Noica

Transmisa doar de textul Evangheliei dupa Luca (15, 11–32), parabola cunoscuta indeobste sub numele de „parabola fiului risipitor” este cu siguranta una din cele mai profunde si tulburatoare din c..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Introducere în studiul Vechiului Testament. Cărțile profetice și poetice - Silviu Tatu (ed.)

ntroducere in studiul Vechiului Testament reprezintă o abordare sintetică, în două volume, a Vechiului Testament, care se raportează la cele mai recente date şi interpretări din domeniu. Noutate..

80,00 RON Fără TVA: 76,19 RON

50 de teze pentru reforma crestinismului din zilele noastre. Vol. 2 - Aurel Gheorghe

Descriere Se va ridica oare Biserica adevărată a Domnului din țara aceasta la înălțimea vremurilor grele pe care le trăim, oferind o posibilitate reală de întoarcere a națiunii noastre la Dumneze..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

A fost Hristos împărțit? Tipologii ale conflictului eclesial reflectate în Epistola 1 Corinteni - Ioan Szasz

În acest studiu textual-tematic, Ioan Szasz ne oferă cea mai amplă analiză a conflictelor existente în biserica din Corint, făcută de un autor român. Comparând fiecare situație conflictuală din aceast..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

Adevarul dispensational - Clarance Larkin Adevarul dispensational - Clarance Larkin
Out of stock

Adevarul dispensational - Clarance Larkin

Aceasta carte este rezultatul a peste treizeci de ani de studiu atent si cu rabdare al Scripturilor profetice, si urmareste sa prezinte nu parerile unor oameni, ci invatatura Cuvantului lui Dumnez..

80,00 RON Fără TVA: 76,19 RON

Adventismul de ziua a saptea - Anthony A. Hoekema

O problematica actuala este supusa unei analize temeinice si obiective - Adventistii de Ziua a Saptea si invataturile lor. Din cauza ca deosebirile existente intre unele invataruri ale adventistil..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Apropierea şi întârzierea parusiei - Laurenţiu Florentin Moţ

Oricine a făcut în viaţă rugăciunea domnească a înălţat spre cer cererea „Vină Împărăţia Ta” şi ştie, subiectiv, cum e să aştepţi. Când va răspunde Dumnezeu la această petiţie este tema acestui s..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Augustin, un amator - Marius David Cruceru Augustin, un amator - Marius David Cruceru
Out of stock

Augustin, un amator - Marius David Cruceru

Augustin, un amator?... Imi place Augustin pentru ca este amatorul desavarsit. Amator in prin sens al cuvantului: iubitor pasionat, iubitor al tuturor lucrurilor bune. Nu doar al acelora care l-au f..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Biblia ca literatura - ed. a II-a - Gordon D. Fee

Prapastia culturala dintre lumea noastra si cea in care au fost scrise initial cartile Bibliei creeaza adesea dificultati in intelegerea Cuvintului lui Dumnezeu pentru noi azi, "acum si aici". Deoar..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Biblia și viitorul - Anthony A. Hoekema

Cartea profesorului doctor A. Hoekema, constituie o contributie importanta la intelegerea profetiilor biblice si a escatologiei. Distinctia pe care o face intre escatologia inaugurata si cea viito..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Biserica si lucrurile de pe urma - Martyn Lloyd-Jones

..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Biserica, o teocratie. Un studiu despre Biserica nou-testamentara - Lester Gingerich

Biserica Domnului Isus Hristos este una dintre marile taine ale lui Dumnezeu. Ea este formata din oameni imperfecti care sunt chemati la o viata sfanta, fara prihana. De-a lungul anilor s-au format mu..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Botezati in Duhul - Frank D. Macchia

"Botezati in Duhul" nu este doar teologie penticostala, ci o rearticulare originala a teologiei sistematice crestine, elucidate din perspectiva experientei fundamentale si a doctrinei specifice car..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Bucurie negraita - Martin Lloyd-Jones

As dori sa precizez faptul ca motivul pentru care fac acest studiu nu este din cauza vreunui interes teoretic sau academic. Am o singura grija. Pentru mine, singurul lucru care trebuie sa ne inunde mi..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cand un Evreu va conduce lumea - Joel Richardson

O singura concluzie poate fi trasa atunci cand luam profetiile in sens literal, spune autorul, Joel Richardson. Intr-o zi nu foarte indepartata, un Evreu pe nume Yeshua – sau Isus, cum Ii spunem noi..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Afişare 1 - 15 din 185 (13 pagini)