Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Beverly Lewis


Dorințe nerostite - Beverly Lewis

O poveste captivantă despre puterea prieteniei izvorâtă de sub pana celei mai talentate scriitoare de ficțiune amishCând familia Gingerich s-a stabilit în ținutul Lancaster, Leona Speicher și-a că..

43,00 RON Fără TVA: 40,95 RON

Izolarea. Seria Moștenirea din Lancaster County, volumul 1 - Beverly Lewis

Seria Mostenirea din Lancaster County, volumul 1   Toata viata a ravnit la lucrurile care nu ii erau ingaduite, dar oare nu o vor costa prea mult visurile sale?   Ce a determ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Marturisirea (Mostenirea din Lancaster County - vol. 2) - Beverly Lewis

Seria Moștenirea din Lancaster County Volumul 2 Katie Lapp este pusă la grea încercare când canoanele comunității amish o izolează de toți cei dragi. Inevitabil, decide să plece de una singur..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Misterul fotografiei - Beverly Lewis

In aceasta poveste impresionanta, familia, iubirea si credinta se intrepatrund sub pana iscusitei Beverly Lewis care isi arata din nou maiestria in acest roman amish.  Atunci cand sora ei Lil..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Raul misterios - Beverly Lewis

Mai arunca inca o privire inspre raul ale carui ape ascundeau o taina. De la moartea Anei, acest curs de apa ii statea inainte ca o stavila de neclintit. Tilly si Ruth, doua surori ce facusera ca..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Regasirea Seria Mostenirea din Lancaster County, volumul 3

Regasirea Seria Mostenirea din Lancaster County, volumul 3 Katie Lapp (acum Katherine) a inceput, cu entuziasm, o viata noua in lumea moderna, departe de comunitatea simpla in care crescuse, pas..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Scrisori de dragoste - Beverly Lewis

Viata Marlenei Wenger ia o turnura neasteptata atunci cand afla ca e nevoita sa aiba grija de copilul surorii sale proscrise. Petrecandu-si vara in Brownstown, Pennsylvania, pentru a avea grija de..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Talazul iubirii - Beverly Lewis

Ah, sa vad oceanul! Si sa petrec o vara intreaga ca dadaca... Dadu din cap uimita. Parea ceva prea frumos pentru a fi adevarat! Trebuia neaparat sa discute intai cu tata si cu mama, mai ales ca ar..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)