Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Francine Rivers


Ca revarsatul zorilor. Trilogia 'Emblema leului' Vol. 3 - Francine Rivers

"Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii cartil..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

Ca reversatul zorilor. Trilogia ”Emblema Leului” vol.3 - Francine Rivers

"Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii cartil..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

Copilul ispășirii - Francine Rivers

Copilul ispășirii - Francine Rivers.  Inca un roman de exceptie, scris de Francine Rivers, autoare care nu mai are nevoie de nici o recomandare de acum cititorilor din Romania. Intr-un m..

44,00 RON Fără TVA: 41,90 RON

Credinta - Rahav - Francine Rivers

Seria O genealogie a harului cuprinde cinci carti, independente intre ele: Speranta - Tamar Credinta - Rahav Dragoste - RutIndurare - Batseba Ascultare - MariaSperanta - Tama..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Cum pot fi Rascumparata prin iubire. 40 de meditatii - Francine Rivers

Deschideti inima pentru iubirea rascumparatoare a lui DumnezeuStim ca Dumnezeu ne iubeste neconditionat. Si atunci, de ce este atat de greu sa te eliberezi de trecut si sa traiesti in acel adevar?Roma..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cum sa inteleg Rascumparata prin iubire. Ghid de studiu - Francine Rivers

O DRAGOSTE care iti pot schimba viataPovestea de dragoste dintre Angel si Michael Hosea oglindeste cea mai frumoasa poveste de dragoste din istoria lumii. Este vorba de dragostea rascumparatoare a lui..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Podul spre casă - roman, autor Francine Rivers

Podul spre casă - roman, autor Francine Rivers. O poveste cu adevarat fermecatoare despre ispita, har si dragoste neconditionata.   Hollywood, 1957 Printre cei care conteaza aici, Lena..

47,00 RON Fără TVA: 44,76 RON

Profetul: Amos - roman seria ,,Fii încurajării'' Profetul: Amos - roman seria ,,Fii încurajării''
Out of stock

Profetul: Amos - roman seria ,,Fii încurajării''

Profetul - roman seria ,,Fii încurajării'' Dupa seria de cinci romane „Genealogia harului” semnate Francine Rivers, iata ca apare o serie noua, mult asteptata cu cinci personalje biblice masculine,..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Rascumparata prin iubire - Francine Rivers

California. Tara aurului. Anul 1850. O vreme in care barbatii isi vand sufletul pentru un saculet de aur, iar femeile isi vand trupul pentru un loc unde sa-si plece capul. Angel nu se asteapta din..

52,00 RON Fără TVA: 49,52 RON

Razboinicul Caleb - Francine Rivers

Dupa seria de cinci romane „Genealogia harului” semnate Francine Rivers, iata ca apare o serie noua, mult asteptata cu cinci personalje biblice masculine, sub numele „Fiii incurajarii”. Al doilea..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Speranta memei ei - Francine Rivers

Apreciata scriitoare a bestseller-ului "Rascumparata prin iubire", ofera cititorilor o povestire memorabila, in doua volume, despre familie si credinta, vise si dezamagiri si, in ultima instanta, ..

37,15 RON Fără TVA: 35,38 RON

Un ecou in intuneric. Trilogia ”Emblema Leului” vol.2 - Francine Rivers

"Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii cart..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

Un glas purtat de vant. Trilogia ”Emblema Leului” vol.1 - Francine Rivers

Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii carti..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

Un mister tulburător - Francine Rivers

Un mister tulburător - Francine Rivers. In cautarea propriei rascumparari, Cadi Forbes – fetita de zece ani – descopera misterul teribil ce mistuia comunitatea de imigranti irlandezi de la poalele&..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Visul fiicei ei - Francine Rivers

In incheierea dramatica a bestsellerului "Speranta mamei ei", Francine Rivers ne ofera o poveste miscatoare despre o familie scindata si despre harul si iertarea care pot vindeca chiar si cele mai..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)