Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Lynn Austin


Cantecul izbavirii - Seria Cronicile regilor, vol.2 - Lynn Austin

A fost incercat in toate privintele – il va ajuta oare credinta lui proaspat descoperita sa salveze o natiune intreaga? Pe masura ce regele Ezechia subscrie la Legea lui Dumnezeu, acesta isi condu..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Chemarea desertului - Lynn Austin

DOUA SURORI EXTRAORDINARE PORNESC INTR-O AVENTURA CARE RASCOLESTE ISTORIA SI STRABATE CONTINENTELE In anul 1892, femeile din Chicago trebuiau sa respecte reguli stricte, iar eticheta le limita dras..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Credinta parintilor mei - Seria Cronicile Regilor, vol.4 - Lynn Austin

Seria Cronicile regilor, vol. 4 Odata prieteni nedespartiti... acum dusmani de moarte. Prieteni nedespartiti in copilarie, Manase, fiul lui Ezechia, si Iosua, fiul dregatorului palatului, au fo..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

De-aș fi în locul tău - Lynn Austin

Un impresionant roman istoric despre năpaste și dorințe arzătoare în vremuri de război. ... Cititorii vor parcurge cu sufletul la gură paginile acestei povești plasate în timpul celui de-al Doilea..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Lumina din intuneric - Seria Focul topitorului, vol.1 - Lynn Austin

Lumina din intuneric este prima carte din seria Focul topitorului „O povestire fascinanta scrisa de o scriitoare inzestrata.” Beverly Lewis Prinsa intr-o natiune cu totul dezagreabila. Suparat..

52,00 RON Fără TVA: 49,52 RON

O lumina pe cararea mea - Seria Focul topitorului, vol.3 - Lynn Austin

A treia carte din seria "Focul topitorului", impreuna cu "Stalpul de foc" si "Lumina din intuneric". Incatusati intr-o lume in care autoritatea nu este contestata, in care dorinta este zdrobita l..

52,00 RON Fără TVA: 49,52 RON

Pe aceasta temelie Seria „Cronicile intoarcerii din exil” Volumul 3 - Lynn Austin

Pe aceasta temelie  Seria „Cronicile intoarcerii din exil” Volumul 3 Piatra langa piatra, zidul se va ridica din nou pentru a imprejmui cetatea lui Dumnezeu Cand primeste vestea ca zidul..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Printre zei - Seria Cronicile regilor, vol.5 - Lynn Austin

Cand Isi va conduce Iahve poporul spre casa? Iosua conduce ramasita credincioasa a poporului lui Dumnezeu catre noul ei camin, in Egipt, departe de tirania imparatului Manase. insa, odata cu trece..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Secrete tămăduitoare. Vol. 2 - Lynn Austin

Continuarea poveștii din Valuri de îndurare Anna știa că viața ei nu va fi ușoară, însă nimic nu o putea pregăti pentru ceea ce avea să urmeze.***Întorcându-se în Chicago, tânăra bogată Anna Ni..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Stalpul de foc - Seria Focul topitorului, vol.2 - Lynn Austin

Lynn Austin continua sa ocupe un loc fruntas in topul scriitorilor mei preferati. Romanele ei sunt scrise cu atata miez, profunzime, iar personajele au o traiectorie bine definita. Subiectele cartil..

52,00 RON Fără TVA: 49,52 RON

Taria Bratului Sau - Seria Cronicile regilor, vol.3 - Lynn Austin

Seria Cronicile regilor, vol. 3 A castigat bogatie si putere nemasurate – si totusi ii lipseste un mostenitor. Fiind unul dintre cei mai mari regi ai lui Iuda, Ezechia a pus bazele unei mostenir..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Umbre hăituite - Lynn Austin

Viața a trei femei se dă cu totul peste cap când naziștii ocupă și teritoriul neutru al Olandei, silindu-le astfel să intre într-un dans complicat dintre alegeri și consecințe.Lena lucrează la f..

53,00 RON Fără TVA: 50,48 RON

Valuri de îndurare- Lyn Austin

Planurile temporale se întrepătrund cu măiestrie în povestea țesută de Lynn Austin. Întrebări despre sensul vieții în mijlocul durerilor, pierderilor și renunțărilor, frământări cu privire la iden..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Zei si Regi - Seria Cronicile regilor, vol.1 - Lynn Austin

Cu toate ca era cel de-al doilea dintre fiii lui Ahaz, Ezechia este amenintat si el de tentativele degenerate ale lui Ahaz de a obtine bunavointa zeului Moloh. Ingrozit si neputincios, stand la picioa..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)