Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Bryan Litfin


Darul - seria „Cronicile regatului Chiveis”, vol. 2 - Bryan Litfin

Undeva în viitor, la sute de ani distanță de momentul prezent, un virus mortal și un război nuclear au distrus civilizația în forma pe care o cunoaștem azi. Tehnologia modernă a dispărut cu totul, iar..

65,00 RON Fără TVA: 61,90 RON

Fiul risipitor - Gelu Murariu

Eseul de la care își trage titlul acest volum este, evident, o meditația asupra pildei fiului risipitor, cu o abordare inedită, autorul susținând că, de fapte, în pildă toate trei personajele sunt..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Orice genunchi se va pleca. Imperiul lui Constantin – 2 - Bryan Litfin

O continuare palpitantă a primului volum, Învingătorul, care se încheie oarecum dezamăgitor pentru cititor, mereu înclinat spre un happy end. Dar saga continuă. Luptătorul german începe ca un cond..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

Regatul - seria „Cronicile regatului Chiveis”, vol. 3 - Bryan Litfin

Boala și războiul au distrus lumea modernă. Secole mai târziu, societăți feudale au început să împânzească teritoriul Europei. Nimeni nu își mai amintește de creștinism, religia Străbunilor, până când..

65,00 RON Fără TVA: 61,90 RON

Sabia - seria „Cronicile regatului Chiveis”, vol. 1 - Bryan Litfin

Într-un viitor utopic, la sute de ani distanță de momentul prezent, un virus mortal și un război nuclear au distrus lumea modernă, iar supraviețuitorii au regresat într-un stil de viață asemănător Evu..

65,00 RON Fără TVA: 61,90 RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)