Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Karen Kingsbury


Apus - Seria rasarit de soare vol.4 - Karen Kingsbury

Puterea iubirii unei familii si miracolul tamaduitor al rascumpararii  UN NOU CAPITOL Lasand in urma pentru moment exigentele vietii de la Hollywood, Dayne si Katy Matthews continua sa se ad..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Familie-Seria intaiul nascut vol.4 - Karen Kingsbury

O sora care nu a renuntat niciodata... o iuibre care il atrage spre casa.  UN PROCES SENZATIONAL  Katy Hart se duce la Los Angeles pentru a depune marturie impotriva admiratoarei care ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Gasit - Seria intaiul nascut vol.3 - Karen Kingsbury

O CAUTARE DISPERATA  Pentru a indeplini ultima dorinta a sotiei sale, si anume aceea de a-l gasi pe intaiul lor nascut, John Baxter incepe cautarile. Ruga sa este ca dorinta lui Elizabeth sa s..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Iertat - Seria intaiul nascut vol.2 - Karen Kingsbury

UN ACCIDENT MORTAL Grupul implicat in Teatrul crestin pentru copii este devastat de o tragedie mai mare decat si-ar fi putut imagina vreunul dintre ei. Acum, directorul teatrului, Katy Hart, trebui..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Intr-o zi - Seria rasarit de soare vol.3 - Karen Kingsbury

O vreme a disperarii, o dragoste statornica si o sora care cauta sa fie mesagera impacarii  O SITUATIE DISPERATA  In timp ce Dayne si Katy Matthews lucreaza fiecare la filmul lui, dificul..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Jocul ingerilor - Karen Kingsbury

In drumul sau catre celebritate, jucatorul de baseball Tyler Ames a pierdut toti oamenii dragi din jurul sau. Dar cand sufera o accidentare ce-i pune capat carierei, el nu se poate gandi decat la a-..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Pentru totdeauna-Seria intaiul nascut vol.5 - Karen Kingsbury

O tragedie care loveste pe neasteptate si dragostea nepieritoare a unei familii... O poveste care arata ca poti supravietui in vremuri grele si ca familia si o credinta profunda iti pot da putere..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Rasarit de soare - Seria rasarit de soare vol1. - Karen Kingsbury

O familie celebreaza dragostea vesnica și noi inceputuri. O CELEBRARE MULT ASTEPTATA In timpul pregatirilor de nunta, Dayne Matthews și Katy Hart sunt hotarati sa tina ceremonia secreta de ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Tu și nimeni altul - Karen Witemeyer

..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Un licăr de speranță. Seria "Jocul îngerilor" -vol.2 - Karen Kingsbury

Un licăr de speranță / Chasing Sunsets de Karen Kingsbury este a doua carte din seria Jocul îngerilor și ne poartă în îndepărtatul Los Angeles – orașul în care îngerii nu dorm niciodată. Bătrânu..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Vara - Seria rasarit de soare vol.2 - Karen Kingsbury

O incercare a credintei, o vreme a sperantei si zilele nesfarsite de dor. UN NOU INCEPUT Dayane Matthews, actorul de la Hollywood, si Katy Hart s-au casatorit si locuiesc in Bloomington, Indian..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)