Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Martyn Lloyd Jones


Biserica si lucrurile de pe urma - Martyn Lloyd-Jones

..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Cautand fata lui Dumnezeu - Martyn Lloyd Jones

Nouă meditaţii asupra psalmilor Oh, deschide-ţi gura larg; deschide-ţi inima faţă de promisiunile nespus de mari şi scumpe. Nu îţi da odihnă până când nu te bucuri de plinătatea mântuirii, până c..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul - Martyn Lloyd Jones

Unii oameni pretind ca-ti vorbesc din Scripturi; iti dai seama ca abordeaza gresit anumite probleme, dar nu stii cum sa le raspunzi. Scopul major al studierii doctrinelor biblice este ca fiecare cre..

36,00 RON Fără TVA: 34,29 RON

Dumnezeu-Duhul Sfant-Martyn Lloyd Jones

Acest al doilea volum analizeaza in detalii Persoana si lucrarea vitala a Duhului Sfant. El este o putere divina si mareata mereu activa in lucrarea de convertire, rascumparare, sfintire si de dobandi..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Nascuti din Dumnezeu - Martyn Lloyd Jones

1. De ce și-a scris Ioan Evanghelia 2. Lumina și întunericul 3. Relația dintre Lege și har 4. Funcția Legii; revelarea adevărului despre Dumnezeu 5. Funcția Legii: revelarea adevărului des..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

ROMANI. Credința mântuitoare. Expunere asupra capitolului 10 - D. Martyn Lloyd-Jones

CREDINȚA MÂNTUITOAREExpunere asupra capitolului 10De ce nu cred Evanghelia oamenii religioși?Cum poate fi crezută cu adevărat?Ce se întâmplă cu cei care nici măcar nu știu căEvanghelia există?Cine ar ..

70,00 RON Fără TVA: 66,67 RON

Să nu vi se tulbure inima - D. Martyn Lloyd-Jones

Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu, și aveți credință în Mine.” Ioan 14:1 Nu după mult timp de la terminarea celui de-al doilea război mondial, în 1951, Martyn Lloyd-Jones a avu..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Trezirea - Martyn Lloyd Jones

Suntem conştienţi de situaţia majorităţii oamenilor din această ţară.... Şi, deşi putem să predicăm, să postim, să transpirăm, să ne rugăm şi să facem tot ce putem, toate eforturile noastre nu par ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Un Mare Preot milos si vrednic de incredere. Studii din Epistola catre evrei - Martyn Lloyd-Jones

Cartea Evrei a fost scrisa ca sa inalte maretia Mantuitorului nostru si importanta Evangheliei lui Isus Hristos. In aceste mesaje, Martyn Lloyd-Jones dezvaluie bogatiile si frumusetile mesajului Ev..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)