Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Max Lucado


Baiatul si marea (Seria Regelui) - Max Lucado

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Cat de intinsa, cat de adanca si cat de inalta este iubirea lui Dumnezeu? Pornind de la intinderile parca nesfarsite ale marii, spre inaltimile fa..

36,00 RON Fără TVA: 34,29 RON

Buzby si nepotii lui Bazaitori (seria Hermie si prietenii) - Max Lucado

Comportamentul tau este un exemplu pentru ceilalti! O poveste despre comportament. Nepotii lui Buzby au venit in vizita, dar se poarta foarte urat si sunt obraznici. Pentru a-i face sa inteleaga..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Buzby, albinutul neascultator (seria Hermie) - Max Lucado

Buzby – albinutul neascultator O poveste despre respectarea regulilor IN GRADINA GANGANIILOR AU APARUT NISTE PROBLEME… Buzby se crede prea grozav ca sa respecte regulile! Buzby..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cadoul lui Iacov. Seria "Comoara copilăriei" - Max Lucado

Aceasta carte face parte din seria de carti pentru copii intitulata "Comoara copilariei" scrisa de Max LucadoDumnezeu ne-a dat fiecaruia un talent; unii canta, altii construiesc.Si tu ai un talent spe..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Calatorie fara bagaje - Max Lucado

Bagajul vietii.Poti spune ca tu nu ridici si nu cari dupa tine macar cateva bagaje?Mai mult ca sigur, chiar in dimineata asta, ai facut tocmai asa ceva. Undeva intre primul pas pe care l-ai facut cand..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Cantecul Regelui (Seria Regelui)

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Carlisle, Alon si Cassidon erau cei mai bravi cavaleri ai regelui. Toti cei din regat stiau acest lucru si ii priveau cu mult respect. Si, in sfa..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Cei mai mari dintre cei mici - Max Lucado

Aceasta carte face parte din seria de 4 carti pentru copii intitulata "Aventuri pentru suflet" scrisa de Max Lucado.Te-ai intrebat vreodata daca esti destul de dragut, destept sau amuzant, incat s..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cel mai bun dintre toti - Max Lucado

În această minunată colecție de povestiri pentru copii, Max Lucado ne împărtășește adevăruri spirituale și morale în forma unor alegorii. Copiii vor fi fascinați de personajele cărții: Pancinello ..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Cel mai minunat dar - Max Lucado Cel mai minunat dar - Max Lucado
Out of stock

Cel mai minunat dar - Max Lucado

În această minunată colecție de povestiri pentru copii, Max Lucado ne împărtășește adevăruri spirituale și morale în forma unor alegorii. Copiii vor fi fascinați de personajele cărții: Pancinello ș..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Copiii Regelui (Seria Regelui)

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Unul dintre cele mai mari daruri pe care parintii il fac copiilor este ca ii iubesc exact asa cum sunt, orice ar face acestia. Dar pentru ca ei s..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Darul promis. Seria "Promisiuni împlinite" - Max Lucado

Primeste cel mai pretios Dar ce poate fi oferit vreodata!Isus este Darul promis de Dumnezeu poporului Sau, care L-au asteptat doua mii de ani. Unii au si uitat de promisiune, dar Dumnezeu nu a uitat s..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Drumul spre casă. Seria "Comoara copilăriei" - Max Lucado

Aceasta carte face parte din seria de carti pentru copii intitulata "Comoara copilariei" scrisa de Max LucadoSuntem copii ai Regelui chiar si atunci când ratacim.Iar El ne iubeste indeajuns, incat sa ..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

El a ales piroanele - Max Lucado

Sa mai zabovim pret de o clipa la Calvar. Lemnul crucii sa-l pipaim si pironul sa-l strangem in palma. Cu vinul cel acru sa ne udam buzele si taisul spinilor sa-l simtim cum ne sfasie fruntea. Sa ..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Esti pretios - Max Lucado

Lumea spune copiilor nostri: ''Ai valoare daca...esti inteligent, arati bine sau esti talentat.'' Dumnezeu le spune: ''Esti pretios pur si simplu. Fara nici o alta conditie.'' Numai unul dintre ace..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Fiindcă te iubesc. Seria Regelui. Povestiri pentru o nouă generație - Max Lucado

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatieA fost odata un orasel minunat pe care Sadai l-a construit special pentru copii. Sadai iubea foarte mult copiii, avea grija de ei si adeseori le ..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Afişare 1 - 15 din 42 (3 pagini)