Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Max Lucado


Ai fost creat pentru acest moment. Curaj pentru astăzi, speranță pentru mâine - Max Lucado

Imposibilul este locul de unde incepe Dumnezeu, si miracolele sunt specialitatea Lui. Mi-as fi dorit ca aceasta carte sa nu se sfarseasca, si sunt convinsa ca acelasi lucru il vei simti si tu. Viata ..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

Ajutorul este aici: Găsești vigoare și scop în puterea Duhului Sfânt - Max Lucado

Cand te simti neputincios in fata haosului vietii, aminteste‑ti: Ajutorul este aici.Facturi care se acumuleaza. Economii care scad. Casnicii in declin. Pandemii in curs. Slujba mult prea solicitanta. ..

43,00 RON Fără TVA: 40,95 RON

Baiatul si marea (Seria Regelui) - Max Lucado

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Cat de intinsa, cat de adanca si cat de inalta este iubirea lui Dumnezeu? Pornind de la intinderile parca nesfarsite ale marii, spre inaltimile fa..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Buzby si nepotii lui Bazaitori (seria Hermie si prietenii) - Max Lucado

Comportamentul tau este un exemplu pentru ceilalti! O poveste despre comportament. Nepotii lui Buzby au venit in vizita, dar se poarta foarte urat si sunt obraznici. Pentru a-i face sa inteleaga..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Buzby, albinutul neascultator (seria Hermie) - Max Lucado

Buzby – albinutul neascultator O poveste despre respectarea regulilor IN GRADINA GANGANIILOR AU APARUT NISTE PROBLEME… Buzby se crede prea grozav ca sa respecte regulile! Buzby..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cadoul lui Iacov. Seria "Comoara copilăriei" - Max Lucado

Aceasta carte face parte din seria de carti pentru copii intitulata "Comoara copilariei" scrisa de Max LucadoDumnezeu ne-a dat fiecaruia un talent; unii canta, altii construiesc.Si tu ai un talent spe..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Calatorie fara bagaje - Max Lucado

Bagajul vietii.Poti spune ca tu nu ridici si nu cari dupa tine macar cateva bagaje?Mai mult ca sigur, chiar in dimineata asta, ai facut tocmai asa ceva. Undeva intre primul pas pe care l-ai facut cand..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Cantecul Regelui (Seria Regelui)

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Carlisle, Alon si Cassidon erau cei mai bravi cavaleri ai regelui. Toti cei din regat stiau acest lucru si ii priveau cu mult respect. Si, in sfa..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Cei mai mari dintre cei mici - Max Lucado

Aceasta carte face parte din seria de 4 carti pentru copii intitulata "Aventuri pentru suflet" scrisa de Max Lucado.Te-ai intrebat vreodata daca esti destul de dragut, destept sau amuzant, incat s..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cel mai bun dintre toti - Max Lucado

În această minunată colecție de povestiri pentru copii, Max Lucado ne împărtășește adevăruri spirituale și morale în forma unor alegorii. Copiii vor fi fascinați de personajele cărții: Pancinello ..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Cel mai minunat dar - Max Lucado Cel mai minunat dar - Max Lucado
Out of stock

Cel mai minunat dar - Max Lucado

În această minunată colecție de povestiri pentru copii, Max Lucado ne împărtășește adevăruri spirituale și morale în forma unor alegorii. Copiii vor fi fascinați de personajele cărții: Pancinello ș..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Copiii Regelui (Seria Regelui)

Seria Regelui - Povestiri pentru o noua generatie Unul dintre cele mai mari daruri pe care parintii il fac copiilor este ca ii iubesc exact asa cum sunt, orice ar face acestia. Dar pentru ca ei s..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Credinta invinge orice obstacol (Seria Hermie si prietenii)

Seria Hermie si prieteniiDumnezeu este bun cu cei ce se incred in El!O poveste... despre puterea lui DumnezeuGanganiile din Gradina stiu foarte bine promisiunea lui Dumnezeu ca El este intotdeauna cu ..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Darul promis. Seria "Promisiuni împlinite" - Max Lucado

Primeste cel mai pretios Dar ce poate fi oferit vreodata!Isus este Darul promis de Dumnezeu poporului Sau, care L-au asteptat doua mii de ani. Unii au si uitat de promisiune, dar Dumnezeu nu a uitat s..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Drumul spre casă. Seria "Comoara copilăriei" - Max Lucado

Aceasta carte face parte din seria de carti pentru copii intitulata "Comoara copilariei" scrisa de Max LucadoSuntem copii ai Regelui chiar si atunci când ratacim.Iar El ne iubeste indeajuns, incat sa ..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Afişare 1 - 15 din 52 (4 pagini)