Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Daniel Muresan


Inima si mainile pastorului - Daniel Muresan

Noi suntem cei chemati sa-I netezim calea ca El sa poata veni la noi, sa ne intoarca la El, sa ne invioreze iarasi si sa-Si insufleteasca lucrarea sub ochii nostri pentru ca din nou „in tara noastr..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Mană în pustiu. Meditații în pandemie - Daniel Muresan

Cred că Domnul a dorit în mod special în această perioadă a pustiului lipsei de părtăşie frăţească, să ne poarte pe aripile şi pe penele Sale, într-un exerciţiu de supravieţuire spirituală. Dar I-..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Miere din stâncă. Meditații în pandemie - Daniel Muresan

Imperativul biblic al citirii Cuvântului, este unul dintre cele mai puternice şi insistente imperative ale Sfintelor Scripturi. Cunoaşterea Sfintelor Scripturi sau a Cuvântului lui Dumnezeu, presu..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Prin credință... Modul de viață al celui neprihănit, în orice vreme - Daniel Muresan

Credința nu este împotriva rațiunii, ci este deasupra rațiunii. Rațiunea omului vine de la Dumnezeu, iar credința omului vine tot de la Dumnezeu. Credința sfidează rațiunea, pentru a dovedi credin..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Profilul robului lui Hristos: Mijlocitor și Profet - Daniel Muresan

n istoria biblică întâlnim oameni care au avut, din partea lui Dumnezeu, chemarea de a fi prin excelenţă mijlocitori sau profeţi.Ca ambasadori ai Împărăției lui Dumnezeu în mijlocul împărăției lum..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Profilul robului lui Hristos: păstor și reformator - Daniel Muresan

Păstorul se raportează cu precădere la sufletele păstorite. Inima lui bate pentru suflete, pentru că el este un iubitor de oameni, asemenea Celui care l-a iubit pe el însuși mai întâi și l-a chema..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Suferința împreună cu Evanghelia - calea manifestării puterii divine. O cale a patimilor și a slavei - Daniel Muresan

În această epocă modernă și sofisticată a narcisismului, în care ne iubim prea mult pe noi înșine și prea putin pe Cel care a suferit si a murit pentru noi, am dori să prezentăm cititorului calea ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Vindecarile divine. O abordare biblica pe intelesul tuturor - Daniel Muresan

Vindecarile divine. O abordare biblica pe intelesul tuturor Aceasta carte a fost scrisa ca un manifest prin care biserica este chemata sa se intoarca la valorile biblice si sanatoase din punct de v..

22,05 RON Fără TVA: 21,00 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)