Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Timothy Keller


Dumnezeul risipitor. Recuperarea esentei crestinismului - Timothy Keller

Intr-o prezentare a cartii "Argument pentru Dumnezeu", Newsweek il numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C. S. Lewis al secolului douazeci si unu". In cartea de mai ..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Libertatea uitarii de sine. Calea spre adevarata bucurie crestina - Timothy Keller

Care sunt caracteristicile unei inimi schimbate in mod supranatural? Aceasta este una dintre intrebarile pe care le pune apostolul Pavel cand scrie bisericii din Corint. El nu este interesat d..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

Orice faptă bună. Munca ta și lucrarea lui Dumnezeu - Timothy Keller

Pentru a fi în stare să muncești așa, trebuie să cunoști răspunsurile pe care Scriptura le dă următoarelor întrebări:De ce vrei să muncești? (Adică, de ce trebuie să muncești pentru a trăi o viață împ..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Predicarea. Comunicarea credinţei într-o epocă a scepticismului - Timothy Keller

CARTEA ARE LACUIRE SELECTIVA SI CLAPETE - CEEA CE O FACE UN CADOU ALES PENTRU ORICE SLUJITORCelor mai mulți creștini – inclusiv pastorilor – li se pare dificil să vorbească despre credința lor în ..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Profetul risipitor. Iona și taina îndurării lui Dumnezeu - Timothy Keller

Un profet mânios, un inamic înfricoșător și o furtună cumplită.Mesajul surprinzător al îndurării lui Dumnezeu pentru poporul Său.Istoria lui Iona este așa de bine cunoscută și uneori așa de greșit înț..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Sensul Casniciei. Cum sa faci fata aspectelor complexe ale relatiei conjugale cu intelepciunea lui Dumnezeu - Timothy Keller, Kathy Keller

"O carte incredibil de profunda si de bogata in intelepciune, care il va inalta sufleteste pe orice cititor, fie el casatorit sau celibatar." The Washington Times Bazata pe mult apreciata serie de ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)