Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Colin Dye


Biserica glorioasa. Reprezentarea lui Hristos azi - Colin Dye

Pana si aceia dintre noi care stiu ca "Biserica" este reprezentata de oameni care formeaza "trupul lui Cristos" au deseori pareri contradictorii privitoare la modul in care ar trebui sa fie organiz..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Credinta vie. Traieste supranatural - Colin Dye

Cartea aceasta poarta titlul Credinta vie pentru a evidentia doua adevaruri esentiale privitoare la natura credintei si la felul în care putem trai prin credinta. Mai întai, credinta vie este ceva ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Dumnezeu vindecatorul - Colin Dye

O carte actuala, practica si puternic ancorata in Biblie Nimic nu stimuleaza mai mult speranta si asteptarile oamenilor, decat o vindecare miraculoasa, autentica. Totusi, numerosi oameni pun inc..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

In comuniune cu Duhul - Colin Dye

Seria "Sabia Duhului", pe care Succeed Publishing o deschide prin aceasta carte, reprezinta o programa completa a unei scoli pe care fondatorul o numeste "Scoala de slujire". Ceea ce m-a atras la a..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

In comuniune cu Fiul - Colin Dye

Prin seria Sabia Duhului, Colin Dye ne-a oferit o prezentare bine argumentata a armoniei dintre Cuvant si Duh, o relatie care are implicatii majore si azi. Nu mi-as putea imagina o prezentare mai bu..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

In comuniune cu Tatal - Colin Dye

Este a 7-a carte din Seria Sabia Duhului. Seria Sabia Duhului va avea în final 12 volume, un material potrivit pentru studiul individual, și totodată suficient pentru dezvoltarea unor cursuri bi..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Mantuirea prin har - Colin Dye

"Prin seria «Sabia Duhului», Colin Dye ne-a oferit o prezentare bine argumentata a armoniei dintre Cuvant si Duh, o relatie care are implicatii majore si azi. Nu mi-as putea imagina o prezentare mai..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Principiile biblice ale rugaciunii - Colin Dye

Aceasta carte despre rugaciune urmareste trei scopuri. Mai intâi, pe acela de a va ajuta sa descoperiti si sa intelegeti invatatura biblica referitoare la rugaciune. Apoi, pe cel de a va face cunost..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Slujirea prin Duhul - Colin Dye

Prin seria „Sabia Duhului”, Colin Dye ne-a oferit o prezentare bine argumentata a armoniei dintre Cuvant si Duh, o relatie care are implicatii majore si azi. Nu mi-as putea imagina o prezentare mai ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)