Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Derek Prince


Are limba ta nevoie de vindecare? - Derek Prince

Vorbirea este un indicator fidel cu privire la adevărata stare spirituală căci „din prisosul inimii vorbește gura”. Moartea și viața sunt în puterea limbii.Fiecare creștin știe că este imperativ ..

10,00 RON Fără TVA: 9,52 RON

Binecuvantare sau blestem - Derek Prince

Observi in viata ta sau a familiei tale boli sau accidente repetate? Esti constrans in gandirea ta? Starea ta emotionala este de necontrolat? Relatiile tale cele mai apropiate sunt tulburate in perm..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Chemati sa fim invingatori - Derek Prince

Vrei sa stii care-ti este slujba, care-ti este locul si lucrarea, care sunt relatiile pe care Dumnezeu le-a pregatit pentru tine? Autorul Derek Prince te va ajuta să inveti cum sa-ti descoperi daru..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Darurile Duhului Sfant - Derek Prince

Fiecarui credincios i-a fost dat cel putin un dar supranatural al Duhului Sfant. stii care este acesta si cum sa slujesti cu ajutorul lui?Derek Prince explica modul in care sa slujesti altora si sa fi..

36,00 RON Fără TVA: 34,29 RON

Eliberarea biblica - Derek Prince

Derek Prince, pe baza Scripturii și a vastei sale experiențe în domeniu, abordează temerile și concepțiile greșite asociate adesea cu domeniul eliberării. Vorbind pe baza experienței acumulate în ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Esti important pentru Dumnezeu - Derek Prince Esti important pentru Dumnezeu - Derek Prince
Out of stock

Esti important pentru Dumnezeu - Derek Prince

Daca am putea intelege cat de mult contam pentru Dumnezeu, am putea privi lumea din jurul nostru – si însasi vesnicia – cu alti ochi. Adancindu-se in pasaje minunate din Scriptura, Derek Prince ne..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Legamantul casniciei - Derek Prince

O casnicie implinita si fericita este una dintre cele mai mari binecuvantari pe care Dumnezeu le-a randuit pentru noi. Necunoscand „regulamentul” lui Dumnezeu, care a infiintat casnicia, nu ne pute..

10,00 RON Fără TVA: 9,52 RON

Legile războiului spiritual - Derek Prince

Descriere: În această carte practică, Derek Prince ne arată cum să clădim în noi caracterul unui războinic, cum să facem față ispitelor și cum să luptăm în puterea Duhului Sfânt. La finalul fiecă..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Meditand la Psalmi - Derek Prince

..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Pasind in prezenta lui Dumnezeu - Derek Prince

Pornind de la alcatuirea cortului intalnirii din Vechiul Testament si a ritualurilor indeplinite de preoti pentru a se infatisa inaintea lui Dumnezeu, Derek Prince descrie cum crestinul noutesta..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Pus deoparte pentru Dumnezeu - Derek Prince

Adevarata sfintenie in Hristos inseamna pace, libertate, putere si bucurie dacă traim in conformitate cu Duhul si lepadam greutatea spirituala si emoționala care ne trag inapoi. Autorul explica vi..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Puterea Numelui Sau - Derek Prince

Autorul Derek Prince te ajută să descoperi caracterul şi puterea divină a lui Dumnezeu, explorând multe Nume şi titluri ale Sale. Pe măsură ce ajungi să Îl cunoşti mai îndeaproape pe Dumnezeu, vei b..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Rascumparat cu sange - Derek Prince

Rascumparat cu sange La cruce, Hristos a indurat tot raul care ti se cuvenea si, in schimb, ti-a pus la dispozitie tot binele ce I se cuvenea. In aceasta carte provocatoare si bogata in Scriptu..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Seria fundamentelor - Derek Prince

Seria fundamentelor contine invataturi crestine fundamentale, scrise intr-un limbaj simplu, accesibil tuturir, incurajand cititorul sa ia in serios, cu mare reverenta, umblarea cu Domnul nostru..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Siguranta deplina - Derek Prince

Unde putem gasi siguranta? La aceasta preocupare umana universala, omenirea a cautat raspuns pe diverse cai. In ciuda tuturor stradaniilor, am ramas in cele din urma neputinciosi sa gasim o sigur..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)