Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Mike Bickle


Cum sa crestem in viata de rugaciune

Rugaciunea este o chemare mareata si un privilegiu extraordinar. Atunci cand esti un om al rugaciunii, implinesti cea mai importanta chemare a vietii tale. Gandeste-te putin: poti sta de vorba cu Dumn..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Pasiune pentru Isus - Mike Bickle

Pasiune pentru Isus ne vorbeste despre legatura puternica si concreta dintre cunoasterea adevarului despre ceea ce simte Dumnezeu pentru tine si trairea unei vieti pline de pasiune pentru El. Atunc..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Pasiune pentru Isus. Cultivarea unei iubiri extravagante pentru Dumnezeu - Mike Bickle

INTOARCE-TE LA DRAGOSTEA DINTAI SI REDESCOPERA PASIUNEA LUI DUMNEZEU PENTRU TINE!Dincolo de esecurile tale din trecut si indiferent de personalitatea si temperamentul tau, Dumnezeu este indragostit, c..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Placerea de a-L iubi pe Dumnezeu - Mike Bickle

Aceasta calatorie va revolutiona modul in care percepi cine esti tu in Dumnezeu si iti va schimba viata. Vei afla mai multe despre: - DUMNEZEU - prezenta Lui minunata in viata ta; - PUTEREA LUI D..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Sapte tanjiri ale inimii - Mike Bickle

Sapte tanjiri ale inimii Numai Dumnezeu ne poate implini tanjirile care tot de la El vin. Numai Dumnezeu poate implini cu adevarat cele mai profunde tanjiri ale inimii noastre. Atunci cand intelegem ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)