Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

R. C. Sproul


Bărbierul care voia să se roage - R. C. Sproul

Cartea este full color, cartonata si cusuta, infoliata sidefat, toate acestea facand-o un cadou extraordinar pentru orice copil.Încerc sa ma rog în fiecare seara, dar uneori am impresia ca rugaciunile..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

Biblia si studiul personal - R. C. Sproul

Un ghid practic si accesibil pentru studiul personal al Scripturii de catre fiecare crestin, care pleaca de la mostenirea esentiala a Reformei si prezinta modul practic in care Biblia poate fi stud..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Ce este teologia reformată? Să înțelegem fundamentele - R. C. Sproul

CE ESTE TEOLOGIA REFORMATĂ?Care este semnificaţia celor cinci teze ale calvinismului?Există în cultura populară şi chiar în biserică o multitudine de concepţii greşite referitoare la teologia refo..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Controleaza Dumnezeu totul? - R.C. Sproul

Cine sau ce conduce aici? Majoritatea oamenilor cred astazi ca traim intr-un univers inchis, mecanicist, un univers care functioneaza de la o zi la alta doar dupa anumite legi si cauze fizice. Cres..

4,50 RON Fără TVA: 4,29 RON

Cum ar trebui sa traiesc in aceasta lume? - R. C. Sproul

Cum ne rezolvam dilemele etice? Crestinii vor sa faca ceea ce trebuie. Dar poate fi greu sa stii ce trebuie sa faci. Mai mult, nu e vorba doar de marile intrebari cu care trebuie sa ne luptam - n..

4,50 RON Fără TVA: 4,28 RON

Cupa cu otravă a prințului - R. C. Sproul

Bunicul spuse: „Unele lucruri care arată bine, au gust bun și miros frumos, sunt de fapt foarte rele. Iar, câteodată, lucrurile care par respingătoare sunt foarte benefice. Îmi amintesc de o poveste î..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

Harta Cavalerului - R. C. Sproul

„Buniculeee! Auzi, dumneata chiar ești de părere că putem crede Biblia?”Ochii bunicului îl priveau jucăuș pe băiețel.„Ia te uită, ce întrebare interesantă! Bravo! Și nu știu cum se face că am adus cu ..

55,00 RON Fără TVA: 52,38 RON

Mostenirea lui Luther - R. C. Sproul

Editata de R. C. SPROUL si STEPHEN J. NICHOLS Prefata de Ghita Mocan Cartea aceasta ne atrage atentia asupra necesitatii unei noi reforme in biserica generatiei noastre. Avem disperata nevoie de un..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Preotul cu haine murdare - R. C. Sproul

Cartea este full color, cartonata si cusuta, infoliata catifelat, toate acestea facand-o un cadou extraordinar pentru orice copil.În această povestire, devenită deja clasică, reputatul teolog, d..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Sfintenia lui Dumnezeu - R. C. Sproul

Esti doar intrigat sau esti ingrozit de sfintenia lui Dumnezeu? "Materialul din aceasta carte m-a facut sa cad in genunchi si mi-a schimbat viata intr-un mod dramatic. Scrisa de unul dintre cei m..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)